Reklama

Reklama

Vlak do pekel

všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Akce se odehrává kdesi ve východní Evropě. Skupina amerických sportovců se potká ve vlaku. Tohle však není normální vlak..... Během jízdy se cestující začínají ztrácet. Jsou vězněni a mučeni v kovových klecích sadistickým vrahem a jeho pomocníky. Námět byl vzat z hororu TERROR TRAIN, ve kterém si hlavní roli zahrála Jamie Lee Curtis. (LIVINGDEAD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (132)

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Jízdenka vlakem kdesi na východ s vyvrhnutím inclusive. Banda amerických zápasníků (vybraných jako noty na buben) dostává těžkým způsobem na prdel, protože bohužel sedli na vlak, který náhodou slouží jako zásobárna nedobrovolných dárců orgánů. Ne příliš originální nebo bystré, brutální, krátké...průměrná řezničina, která při zabíjení času neurazí, ale moc od toho nečekejte. Co se týče vlaků nebo metra, jsou určitě lepší kusy. 55% ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Podobnejch filmů už člověk viděl dost,aby mohl porovnávat.Je to sice blízko,jak tady už někdo napsal,Hostelu,ale ty pohnutky proč se to děje sou o dost pragmatičtější.Tady se prostě nevraždí jen tak pro zábavu,takže tenhle film je o poznání kvalitnější než Hostel.Od začátku filmu sem řešil,jestli rejža je nějakej přejmenovanej ukrajinec nebo rus,protože tak jednostrannej průběh děje byl dost lezoucí na nervy.Nakonec sem se přiklonil k názoru,že východní,potažmo postsovětský země nesnáší,,a udělal z nich negramoty a prasata.Jinak filmově dost průměrný,ale konec mi udělal radost.50%. ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

V původním znění se film jmenuje Train ( Vlak ). Česká distribuce měla prostě nějakou nutnost přidat do názvu dovětek - Do Pekel. Jinak něco pro masochisty. Vyndávání lidských orgánů, řezání těla ale i několik směšných lekaček potěší nejednoho filmového fanouška. Pět mladých sportovců ( namyšlených američanů ) při cestě vlakem, který údajně jede do Oděsy, je cestou pomalu a brutálně likvidováno posádkou vlaku. Je to blbost, ale některé kamerové záběry Martiny Radwanové jsou docela povedené a kupodivu jsem tento snímek dokoukal. CITÁT : Bolest je zábava. Za dvě hvězdy, ať přežiju. ()

Tereza666 

všechny recenze uživatele

Do háje, já už nikdy nesednu do vlaku. Když ne film PŮLNOČNÍ VLAK, tak Train. Film byl skvělý, brutalní. Jediné co mě štvalo byla hrozná Thora Birch, kterou prostě nemůžu vystát. Přišlo mě jako by jí ta role vůbec nebavila. Ale co se týče brutálních scén..Ty byly skvělé. Perfektní horor. ()

S.Kok.i 

všechny recenze uživatele

Áno, už som si zvykol, že naprieč týmto žánrom sa málokedy vyskytne prípad, kde by sa postavy správali normálne a človek by nekrútil hlavou nad tým, ako nelogicky sa dokážu chovať a doslova si pýtajú aby sa im stalo niečo zlé. Vlak do pekiel je však iný level a rozhodne nelogickosťou nešetrí. Tak primitívne chovanie postáv som fakt ešte nemal možnosť vidieť (až doteraz) a záverečný fight medzi rezníkom a hlavnou postavou je fakt čerešnička na torte. Jediným plusom tohto nepodarku sú celkom kvalitné brutálne scénky, ktoré na pohľad potešili, ale v kombinácii s tým všetkým čo sa tu deje, je to len ako dať leukoplast na otvorenú zlomeninu. Vlak do pekiel odporúčam každému kto má rád paródiu a zároveň nepohrdne nejakým tým gore. Edit (2.2.2024): Osud je ku mne nemilosrdný, a zhodou okolností sa mi podarilo vidieť toto veľdielo druhýkrát. Za svojim predošlým názorom si stojím, no musím uznať, že už ma tu toľko vecí nesralo, a celkom mi to aj rýchlo ušlo (dosť možno preto, že som vedel čo od toho mám čakať). Svoje hodnotenie o pár percent dvíham a moje nové odporúčanie znie: Nečakajte od toho nič, a možno dostanete veľa.  Hodnotenie: 25% =) 30%. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • Příběh měl být původně remakem filmu Terror Train (1980), nakonec však dostal svůj vlastní koncept. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Bulharsku. (Terva)
  • V USA byl film nejdříve označen ratingem NC-17. Později film převzala společnost Lionsgate a vystříhala některé krvavé scény, díky čemuž byl film nově ohodnocen ratingem R. (Terva)

Reklama

Reklama