Reklama

Reklama

Margaret Tateová nemá žádný osobní život a je oddána svému náročnému zaměstnání. Pracuje jako výkonná šéfredaktorka knižního vydavatelství, která se s oblibou vozí po svých podřízených včetně svého asistenta Andrewa. Když se dozví, že jí nebylo obnoveno vízum a hrozí jí deportace z USA, prohlásí se před imigračním úředníkem za Andrewovou snoubenku. Zaskočený asistent svou šéfovou z duše nesnáší, nakonec s návrhem souhlasí jen pod podmínkou, že ho po svatbě udělá redaktorem a pojede s ním na rodinnou oslavu na Aljašku. Imigračnímu úředníkovi jsou od začátku podezřelí. Informuje je proto, že budou vystaveni sérii otázek o sobě navzájem a pokud se jejich odpovědi nebudou shodovat, Margaret bude deportována a Andrew půjde do vězení. Svatba se blíží, málokdo jí věří, ale pro dříve silně ponižovaného asistenta je to jedinečná možnost, jak své nadřízené oplatit všechno dosavadní příkoří. (TV Nova)

(více)

Recenze (851)

Smashed 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem viděla před x-lety a tenkrát mi připadal jakože docela dobrej. A dheska jsem na něj náhodou narazila zas a zdá se mi ještě lepší než předtím. Příjemně se na to kouká, Sandra je sympaťanda a Ryan fešák. No a co víc chtít. Sice je už dopředu jasný jak to dopadne, ale to je u tohohle typu filmu normální. ()

kodwin 

všechny recenze uživatele

Ale jo, proč ne. Bullock moc nemusím, ale v tomhle filmu mě bavila. Trochu jednodušší scénář, ale nebylo to vůbec špatné, dokonce jsem váhal se čtyřmi hvězdami. ()

NikiVai 

všechny recenze uživatele

Zamilované romance nejsou můj šálek kávy. Ale Sandra je skvělá herečka, která nikdy nezklame. Díky ní je Návrh komedií, kterou čas od času nepohrdnu. Takový filmík na pohodové odpoledne, člověk vypne hlavu, pobaví se a možná i trochu dojme :) ()

soukyd33 

všechny recenze uživatele

No to je jízda. Geniální finta, a skvěle situace. Romantická komedie, která se provedla. 😄 Oba herci zde excelují, a možná i trošku improvizovali. Scény jsou super. Herecké výkony super. Herecké obsazení TOP. Prostorový zvuk, zbytečný a slabý. Scénář je geniální. Poznámka: Krásné zakončení. Poznámka: Výslech na konci, je dokonalý. Doporučuji. Hvězdiček 5 ()

JAzzeURo 

všechny recenze uživatele

"Now. Inside that box, with all that crap." :-D - Asi nejlepší hláška filmu. Musím říct, že na romantickou komedii docela slušný film.Scéna, kdy se Margaret snaží vyměnit psa za mobil je prostě k popukání. Dobře jsem se bavil a nevyhnutelný happyend k tomu prostě patřil. ()

ondrab 

všechny recenze uživatele

Co k tomu říci? Průměrná komedie, která útočí převážně na náctileté divačky, které nezklame předvídatelný závěr. Díkybohu se zde našlo ze pár, tu méně, tu více gagů, které dokázali pobavit. Suma sumárum, průměr. ()

Ronka 

všechny recenze uživatele

Po veľmi dlhom čase konečne romantická komédia, ktorá ma naozaj bavila od začiatku po koniec. Pekné romantické scény striedali úžasné komediálne (priznám sa, že počas tanca pri ohni som plakala od smiechu spolu s polovicou kina). Klobúk dole nad dvojicou Bullock/Reynolds, očakávala som veľa a dostala ešte viac. Ďalšia hviezdička je za perfektne napísanú a tiež brilantne zahranú starú mamu. Takže celkovo u mňa 100%. Nemám čo tomuto filmu vytknúť, keďže to hodnotím v pomere k tomuto žánru. Pekný a zábavný film, ktorý ešte určite niekoľko krát uvidím. ()

Kobzík 

všechny recenze uživatele

Ano, je to možná trošku klišé, ano, taky jsem se v kině sám sebe ptal "Bullocková ještě žije?". Ale výsledek je překvapivě svěží, humorný (ať žije pes a jediný striptér na ostrově) a dobře zahraný - Reynolds nezklamal, Bullocková překvapila. ()

bendo°85 

všechny recenze uživatele

Romantické komédie nemusím, ale túto som si užil. A je dobré opäť vidieť Sandru na plátne v niečom kvalitnom. Spolu s Raynoldsom tvorili pekný pár na, ktorý bola radosť pozerať. Určite ako príjemnú oddychovku odporúčam. ()

karmalat 

všechny recenze uživatele

Naprosto tuctová podívaná, která nikoho neurazí ani nenadchne kromě zastydlých puberťaček po 20 letech toužících po romantickém, ale drsném "chlapci" z divočiny. Klasicky Sandra Bullock musela použít tunu makeupu na zakrytí akné a je těžko pochopitelné proč hlavní hrdina dal přednost ji a ne sympatické kamarádce z rodného města. Přesto film neuráží a dá se sledovat, ale víc než naprostý průměr to být nemůže. ()

Shtinky 

všechny recenze uživatele

Romantické komédie nejako extra nemusím, ale s touto som celkom spokojný. Je to síce ten klasický americký popcornový námet, ale čo už. Ja som si pri tom v pohode oddýchol a naviac som sa aj schuti zasmial. ;) ()

annevelyn 

všechny recenze uživatele

Klasická romantická komedie se vším, co k ní patří. Upjatá hrdinka, pohledný hrdina, tak trochu zvláštní rodinka, ale hlavně pořádná porce romantiky, která jistě potěší obdivovatele tohoto žánru. I když je film předvídatelný a v ničem nepřekvapí, je to jistě dobrá volba pro odreagování se po dlouhém pracovním dni u televize. ()

Související novinky

Zemřela herečka Betty White

Zemřela herečka Betty White

01.01.2022

Zbožňovaná herečka a komediální ikona Betty White zemřela ve věku 99 let pár hodin před koncem roku 2021. Do stých narozenin jí přitom zbývalo už jen pár týdnů. Herečka byla poslední přeživší členkou… (více)

Tatum a Bullock hvězdami romantické komedie

Tatum a Bullock hvězdami romantické komedie

30.12.2020

Mělo se jednat o opětovné setkání hvězd filmu Návrh Sandry Bullock a Ryana Reynoldse, nakonec se ale v nové romantické komedii The Lost City of D od studia Paramount objeví po boku známé herečky… (více)

Šíleně bohatí Asiati mají bohaté problémy

Šíleně bohatí Asiati mají bohaté problémy

06.09.2019

Člověk by řekl, že když studiu nějaký film, obzvlášť chválená komedie, ještě navíc s asijskými hrdiny v popředí, vydělá nečekaně velký balík peněz, budou zástupci studia ochotní tvůrcům na… (více)

Sandra a Ryan tentokrát v akci

Sandra a Ryan tentokrát v akci

09.06.2010

Jejich loňská spolupráce Návrh vydělala při 40-milionovém rozpočtu jen v kinech krásných 317 milionů. Člověk logicky čeká dvojku, ale namísto toho dostaneme nový příběh a nové postavy. To, co se… (více)

Reklama

Reklama