Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film Hloubka duše přináší provokativní psychologický příběh úspěšného reklamního manažera, který měl svůj život i kariéru dosud plně pod kontrolou. Pak ale potkává okouzlující ženu, jež mu otevírá dveře do světa nespoutané vášně a bezstarostné svobody – do světa, který není svázán společenskými konvencemi. Dokonalá moderní fantazie … vášeň a sex, dobývání i únik... žádné vazby, žádné závazky. Vzrušující dobrodružství však muži postupně rozbíjí osobní život a odhaluje hluboce zakořeněné rány z minulosti. Vše vrcholí katarzí plnou pravd a tajemství, kterým ani jeden z dvojice dosud nemusel čelit. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (26)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Džada Pičr Smisová uz vystraja neplechu  i za kamerou. Ono jej nestaci ze hrala v matrixe a kade  - tade, ona sa just musi dotrepat este i za kameru. Chvalaprirode film nezaznamenal ziadny uspech a Dzada ako reziserka stoji za hovno. Dufam, ze uz ostane len pred kamerou, tam mi nevadi, za kamerou mi vadi hodne    :  5 % ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Film nepredpisuje, ale necháva divákov robiť závery. Režisér, ktorý sa zamýšľa nad problémami života, sexuality a smrteľnosti, smeruje divákov do temných zákutí, no nemyslí za divákov. Niektorí sa budú cítiť veľmi nepríjemne, pretože neexistujú žiadne odpovede. Ak je vám film nepríjemný, môže to byť dôvod. Alebo sa môžete cítiť pohodlne s nejednoznačnosťou a urobiť si vlastné závery. 6/10 ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Tenhle film má k psychologii podobně daleko, jako Rákosníček k Jamesi Bondovi... Spousta pseudofilozofických keců, těžké "trauma" hlavního hrdiny, nejen zahrané do kouta, ale navíc ve výsledku naprosto směšně podané, Španělka, co si řeže žíly a hlásá rovnost, volnost, bratrství, to byl taky veselý příběh. Brand manažer chudák nemůže mít aférky, protože by nedošlo k nové akvizici (!). http://www.dvdextra.cz/dvd-kratke-recenze/hloubka-duse.html ()

djcremo 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý príbeh o skrývaných tajomstvách, že niekedy aj maličkosť dokáže zmeniť našu povahu. Priznám sa že pri pozeraní filmu ma napádalo ako film bude pokračovať a ako skončí, ale našťastie sa nič s toho nekonalo a bol som prekvapený s toho, že film sa uberá iným smerom čo je len pozitívne, lebo sa film neuberá do klišé. Nie žeby to bola nejaká veľkolepá dráma, ale dokázala zaujať a držať v napätí ako sa bude film ďalej vyvíjať od začiatku do konca. Ďalej prekvapili výkony Jasona Clarka a Paz Vega, ktoré boli v skutku nadštandardné. Zasa jeden s filmov, ktorý je menej známy širokej verejnosti, bez reklamy a dokázal zaujať viac mainstreamové filmy s Hollywoodu. Posledný čas práve medzi takýmito filmami nachádzam ozaj zaujímavé kúsky. ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Asi jsem ten film moc nepochopil. Mám míň pracovat a udělat si čas na blízké? To se dalo asi propracovat i jinak. Jason Clarke je dobrej, Idris Elba je moc dobrej, Paz Vega je top, ale ten příběh nestojí za nic. Nuda o ničem. Bez humoru, bez napětí, bez šťávy. Dalo se to naštěstí dokoukat, ale nikdy více to vidět nechci. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo v Los Angeles. (Terva)
  • Film měl premiéru na mezinárodním filmovém festivalu v Chicagu na podzim roku 2008. Ocenění se však na festivalu nedočkal. (Terva)
  • Ve scéně na hřbitově je vidět náhrobek se jménem Makaveli 1971 - 1996. Tupac Shakur byl velmi blízký přítel režisérky Jady Pinkett Smith, která mu touto scénou vzdala hold. (Terva)

Reklama

Reklama