Reklama

Reklama

Sarah (Shauna Macdonald), se jako jediná přeživší dostala z labyrintu podzemních chodeb a leží v nedaleké nemocnici s dočasnou ztrátou paměti. Jelikož pátrací akce po zbytku dámské výpravy neprobíhá zrovna nejlépe, přidá se Sarah na rozkaz šerifa k záchrannému týmu v naději, že si vzpomene, co se vlastně stalo. Netrvá to dlouho a ocitá se zpět v podzemním bludišti, kde si začíná na všechno vzpomínat... Není už ale pozdě? Dokáže i tentokrát překonat všechny nástrahy, které jí ''opuštěné'' doly připraví? Krvavý boj o přežití začíná..... ZNOVU! (Krouťák)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (390)

Hakha 

všechny recenze uživatele

Opravdu slabé pokračování kde si na rozdíl od prvního dílu vůbec nepohráli se světlem a víc jak polovinu záběrů v jeskyni máme moc pěkně osvětlenou, takže stísněný pocit z nedostatku světla jak ho znám z prvního dílu je zde nulový a jediné, co aspoň trošku funguje jsou lekačky. A tak tuto jednohubku hodnotím 2 hvězdičky… ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Co horor hororem stojí, působí dvěma způsoby na divákovu srdeční soustavu. Buď ji trýzní strachem z neznámého, nebo obavami z něčeho, co již mozek důvěrně zná. V mém případě bych se jako speleolog z letmých pohybů, pazvuků a chrčení ve tmě posral za třicet sekund, zatímco kdybych už věděl, že kráčím vstříc ušatým macarátům, co tuze rádi krční tepny, zhnědl bych do půl minuty. A pak si vyberte.. Zatímco N.Marshall dovedně zkombinoval obojí, J.Harris musel rychle vyložit karty na stůl a popravdě řečeno, nevedl si zas až tak zle. Sice rozmetal můj "halucinační" výklad jedničky a záchranáře poslal do jeskyní trochu partyzánským způsobem, nicméně svištění cepínů, klaustrofobické stavy, koupele v trusu a krvavé spa & wellness stihly skončit dřív, než by se vše stalo jen pouhým Výkřikem do tmy. I když, ohledně toho konce - osobně si myslím, že měl dědek nechat lopatu odpočívat v kůlně a možná i sebe.. ()

Reklama

teutates 

všechny recenze uživatele

Dalo by sa povedať, že jednička bola fajn, taktiež by sa dalo naznačiť, že bola v celku "originál"... ale čo bolo toto, hmm... ako by som to povedal, za každú cenu točiť part 2 nebolo najlepšiou voľbou. Rozprávať o nelogických scénach zo ženským komandom nemá zmysel, taktiež vyšší level niektorých "podzemných strašidiel - bodybuilder hardcore" hmn, asi vysoká radiacia v okolí... a ta konšpiračná teória na koniec, bože pomôž, ale už aspoň viem kto im tam dole nosil protein :D 4/10 sranda no... ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Podle mě o něco slabší než jednička (možná protože to točil jiný režisér), ale pořád mě to docela bavilo. Na postavách mi stejně jako u jedničky nezáleželo, navíc mi tam asi nově vadily ty mužské postavy, které v jedničce nebyly. Taky ty obludy se mi zde nějak líbily míň, prostě na Marshalla to celkově nemá a všechno zde už stejně zaznělo (blbé nasvícení atd.). ()

Krouťák 

všechny recenze uživatele

Po zklamání, jakým pro mě byl druhý díl [REC]u je tohle velice příjemné překvapení... U žádné série není lehké trumfnout předchozí díl (pokud měl úspěch) a i když byl Pád do tmy atmosféričtější a nápaditější, je Descent: Part 2, The ''důstojným'' pokračováním skvělé jedničky a já bych se určitě na další díl podíval - 70%. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (4)

  • Film dejovo bezprostredne nadväzuje na prvú časť, ktorá sa odohráva v roku 2005. Keď Rios (Krysten Cummings) zaznamenáva videosprávu pre svoju dcéru, používa mobil značky Nokia N81, ktorá však bola na trhu až v roku 2007. (misterz)
  • V čase 32:05 se dole mihne hlava člena štábu. (Petsuchos)

Reklama

Reklama