Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když noční hlídka volá detektivy k vraždě zastavárníka, kterého zabili kvůli pár starožitným kouskům, zdá se, že je to případ, který se dá vyřešit za pár hodin. Stačí obejít známé firmy v okolí. Stopy ale naznačují, že pozadí zločinu je mnohem komplikovanější a proti policistům stojí mocnější protivník, než je pouliční zlodějíček vykrádající bazary. (TV Nova)

(více)

Recenze (6)

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobrý, i když průměrný díl, ve kterém je místo postřeleného Stropnického povolána do dočasného vedení mordparty Klára Cibulková, samozřejmě k nelibosti všech, včetně Dvořákové. V tomto díle ovšem pomůže vypátrat vraha starožitníka a dopomůže se svým týmem k odhlení dřívějšího monstrózního zločinu. Vtipným obsazením z dnešního pohledu je Filip Blažek jako jeden z bandy zločinců, když o pár let později pak takové zločince sám honil v Případech 13. oddělení. ()

evangelik odpad!

všechny recenze uživatele

Odkojen starými českými detektivkami a Colombem jsem zkusil zjistit, proč všechny televize točí ty nekonečné detektivní seriály v nichž vyšetřují tihle různí detektivové a (mladé) detektivky. Vydržel jsem asi 20 nebo 25 minut. Dál to pro mě zůstává záhadou, stejně jako proč se točí tyhle všechny nekonečné Ulice a Ordinace, stejně jako záhada, jak se na "to" (takový odpad) může někdo dívat? ()

Reklama

Reklama