Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jedna z žen, kterým neznámý zloděj odcizil ve fitcentru bankovní karty a vybral jim konta, je druhý den nalezena mrtvá u pražské výpadovky. Jak pachatel získal hesla k bankovním kartám? Kde je další žena, která také patřila mezi okradené, ale nyní je nezvěstná? Jde o další oběť? Tenhle zločin se ale nakonec ukáže mnohem rafinovanější, než se na první pohled zdálo. (TV Nova)

(více)

Recenze (5)

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Platy policistů nejsou nikterak horentní. Více než na čemkoli jiném je postaven tento díl seriálu. Špičkující se kolegové obratně odvádějí pozornost od závažného činu. Ani snowboard nestačí. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Detektivní příběh je tentokrát vskutku podařený, vtipný v tom, jak se nechají zbohatlé paničky napálit, smutný v tom, že nedůvěra jedné z nich ji stála život. Pátrání pak jde celkem očekávanou cestou a moc nepřekvapí. A jako bonus dostaneme ještě vtipné intro o policejních platech. ()

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak z emerického bijáku...😁 Konečně je ukázaná mravenčí práce výslechu, kdy každá sebebanálnější otázka může mít cenu...za honičku na střeše * navíc... ()

Reklama

Reklama