Reklama

Reklama

Obsahy(1)

G.I.Joe je název americké vojenské jednotky se zvláštním výcvikem a posláním – bránit svobodu lidstva, a to především před teroristickou organizací Cobra... Členové Cobry jsou nyní znepokojeni opakovanými neúspěchy svých operací a rozhodnou se nahradit svého dosavadního vůdce. Pomocí vzorků DNA největších vojevůdců historie se chystají vytvořit supervůdce, který konečně naplní jejich nekalé cíle. (J.Connor)

(více)

Recenze (2)

choze 

všechny recenze uživatele

V první půlce 90. let to proběhlo našimi videopůjčovnami v podobě pěti dílů rozdělených na dvě videokazety s podtitulem Serpentore, povstaň. Serpentorem byl míněn stejnojmenný vůdce Cobry, kterého se pokusila vyrobit ze vzorků DNA slavných světových vůdců (Alexandra Velikého, Ivana Hrozného, Napoleona...), ukradených z jejich hrobek (geniální plán). Do teď si pamatuju úryvky znělky začínající pokřikem: "G.I. Joe už jdou!" a spojené s vysvětlivkami, kdože jsou G.I. Joe a Cobra. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Kolik mi to bylo? Asi tak 5, když jsem si na dovolené neustále dokola nechával pouštět dabované vhs originálky s partou jménem Gi JOE, kteří všechno zvládnou a všechno zlo světa zničí (aspoň do dalšího dílu). Povstání Serpentora je však výjimečnou částí, v které v podstatě musí GI JOE nejdříve prohrát, aby světlo (animovaného) světa mohlo uvítat geneticky dokonalého vůdce Cobry. Trochu od Napoleona, Ivana Hrozného a pár dalších už necháme být. Těch 108 minut je tradičně nabito americkým patriotismem, soubojem s těžkým nepřítelem s pachutí hromady proher, které vedou k ještě většímu vítězství...ale co. GI JOE jsou takoví odjakživa a pravděpodobně i budou. A to je na nich pěkné... ()

Reklama

Reklama