Reklama

Reklama

Když Denis Cooverman, největší mimoň z celé školy, během rozlučkové řeči vyzná lásku oblíbené a krásné Beth Cooperové, každý z toho…tak nějak…ztratí řeč! Ale skutečný šok přijde v okamžiku, kdy se ve dveřích Denisova domu objevuje Beth se dvěma nejlepšími kamarádkami, aby mu společně ukázaly, co obnáší pořádná pařba. Těžko zadržíte smích, až budete sledovat Denise, jak se ze všech sil snaží držet krok s Beth — a zároveň se musí mít na pozoru před jejím šíleným ex-přítelem Kevinem a jeho naštvanými kamarády. Navíc se dozvíte, jakým způsobem Denis a Beth povýšili svůj vztah na úplně novou úroveň v neskutečném alternativním závěru, který jste zaručeně neviděli v kinech! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (143)

noby 

všechny recenze uživatele

Přestože filmem prosakoval příjemný přístup, kde hlavní ňouma je opravdu ňouma, hlavní kráska není až tak úžasná a konec není ták sladký, a dialogy byly místy realistické, smysluplné i vtipné zároveň, zbytek filmu se držel na té nejslabší žánrové úrovni včetně povinných úliteb americkému teenagerovi. Škoda. ()

darkreider 

všechny recenze uživatele

"Ó, jedným slovom bieda", ako sa spieva v jedne piesni od Slížov. Jedna hviezda za vet towel fight a ostatné narážky a citáty na filmy. Inak tento crap nemá nič, čo by mohlo potešiť môjho filmového ducha. Humor na nule, dvaja retardi v popredí a pár, skutočne len dve, pekné ženské. Teenagersky vymazaná, nezábavná nuda, ktorá je najhutnejšia v prvej hodine, potom je tu snaha na "vážny"(brať s rezervou, žiadna dráma sa nekoná) odklon k nejakým tým problémom dospievania a rodiny a bla bla bla. ()

Reklama

Curlyman 

všechny recenze uživatele

Nočná road movie v hlavných úlohách s kráskou a zvieraťom. Hlavná postava tohto filmu sa určite zapíše do dejín ako jedno z najlepších zobrazení loosera v histórii kinematografie. Pri niektorých scénach som sa smial, niektoré však boli vyslovene trápne. Napodiv to dokopy celkom dobre zafungovalo. Ale keby v tom nehrala Hayden, tak o to asi ani nezakopnem. A dobrý soundtrack. ()

BathoryMan 

všechny recenze uživatele

Poznáte ten pocit,keď ste na nejaký film strašne zvedavý a niekde v polke zistíte akú kravinu to vlastne sledujete.Ale kedže chceťe byť fér tak aj napriek svojemu rozčarovaniu nad tým na akú kravinu to vlastne pozeráte, film predsa len dopozeráte lebo chcete vedieť aspoň ako to dopadne.To bol práve môj problém u Beth Cooper.Film som chcel vidieť hlavne preto,lebo som čakal že sa budem baviť aspoň tak dobre ako u podobne ladenéj Na túto nemám.Lenže to čo nakoniec prišlo bola tá najhoršia nočná mora otrasným,trápnym a nelogickým scenárom začínajúc až po otrasné herecké výkony nesympatických hercov končiac a všetko to zaklicovalo meno režisére,ktoré som si všimol až v záverečných titulkách!!!Chris Columbus,režisér Prvých dvoch Potterov a Otca v sukni už musí asi poriadne senilniet,keď natočil takúto somarinu!!! ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Milovat okouzlující Beth Copperovou alias Hayden Panettiere je sice příjemné, ale i trochu životu nebezpečné, zvláště když máte za zády jejího šíleného ex přítele Kevina (Shawn Roberts), tak můžete vzít jed na to, že tahle noc bude perná ale současně bude stát za to. O tom se na vlastní kůži přesvědčí Dennis Cooverman alias Paul Rust v bláznivé teenage komedii režiséra Chrise Columbuse, která chce být tak trochu jiná. Bláznivé gagy, ultrasexy Hayden Panettiere, nosatý ňouma Paul Rust a originální prvky dávají dohromady příjemnou komedii, která spolehlivě zažene nudu. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (3)

  • Auto Beth (Hayden Panettiere) je Toyota Yaris, Kevin (Shawn Roberts) řídí Hummer H2 a Coovermanovi mají Volvo V70 XC. (StarPlate)
  • Natáčanie sa uskutočnilo na stredných školách Magee Secondary School a St. Patrick's Regional Secondary vo Vancouveri, Britskej Kolumbii. (zanvalzans)

Reklama

Reklama