Reklama

Reklama

VOD (1)

Právnička Alexis se rozejde s přítelem, ale ten jí chce dokázat, že existují i horší muži. Ve hře se tak ocitá jeho kamarád Tank se spoustou špatných vlastností. Jenže tentokrát se hraje bez pravidel…  Úspěšná právnička Alexis (Kate Hudsonová) se právě rozešla s přehnaně horlivým Dustinem (Jason Biggs) a chce si pořádně užívat svobody. Dustin je ovšem do Alexis beznadějně zamilovaný a je ochoten udělat vše, aby se k němu vrátila. Najme si proto kamaráda Tanka (Dane Cook), aby milované dívce předvedl, že existují mnohem horší muži než on, a Alexis se pak znovu vrhla Dustinovi do náruče. Tank má totiž všechny špatné vlastnosti, jaké chlap může mít, i když uvnitř, někde hodně hluboko, je vlastně romantik... Alexis toužící po nezávislém flirtu sice není typickou romantickou hrdinkou, ale i když o to nestojí, nová láska visí ve vzduchu... Americkou romantickou komedii natočil režisér Howard Deutch. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (242)

Orthank 

všechny recenze uživatele

Hlboko priemerná romantická komédia, ktorá zaujme snáď len úvodným prípadne záverečným hraním sa s chronológiou.To však nestačí, na viac než dve hviezdičky aj keby som si k tomu pridal zopár vtipných situácií,niekoľko úsmevných mimík hlavných predstaviteľov prípadne smutne nevyužitého Aleca Baldwina ,pretože to nevkusné vykrádanie inej veľmi podobnej komédie s Willom Smithom sa jednoducho nedá nevšimnúť..... ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Podobných tuctovek jste určitě viděli mraky. Neurazí, nenadchne, ale ať si kdo chce, co chce říká, já se bavil. Mimo jiných se zde blýsknul Alec Baldwin, který mi stylově připadal blízký své roli z 30 Rock. Co dál zmínit? Asi každý u takhle napůl bláznivé komedie čeká happy end a zajímá ho, jak se s ním tvůrce popere. Děsím se kýčů, ze kterých sladkost přímo kape a jsem rád za jakékoliv vtipné originální završení, které se v tomto případě celkem povedlo. ()

Reklama

Cival 

všechny recenze uživatele

Shit happens. Tak perfektně nefunkční romantickou komedii, aby člověk pohledal! Slušný herecký ansámbl prošustrován, pár momentů zapomenuto. Tvůrci vykradli Hitche, obrátili je vzhůru nohama a sepsali tak nešikovně, že k pochopení logiky chování postavy Kate Hudson budete potřebovat výkladový slovník (a dva její nápadníci tápou jakbysmet). A i přepálená vulgarita pobaví spíš nechtěně... i nadávat se musí umět. Dane Cook má něco do sebe, ale p*čování mu prostě od huby nejde. 30% ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Jak se tak dívám, hodnocení je dost nevyrovnané. Někdo tuto komedii bere jako podprůměrnou, někdo naopak jako hodně dobrou. Jsem však názoru, že si romantická komedie tohoto typu zaslouží průměr, nic víc, nic míň. Schéma je stejné, jako u většiny romantických komedií (úvod, začátek nějakého vztahu, krize, happy end), ale téma se přecejen trochu odlišuje, protože takový podivný způsob, jak se pár dá dohromady, se moc často nevidí. A přece jenom, na víc než 3 hvězdičky to tento film bohužel nedotáhne. Ani vtipných scén tam zas tak moc nebylo a když ano, tak většinou dost vulgárně pojaté. Vede to u mě scéna s obočím (jako jedna s nevulgárních). ~(2,6)~ ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

"VYPADÁŠ JAKO BY CHEWBACCA A SNĚŽNÝ MUŽ MĚLI DÍTĚ, KTERÉ SE VYKADILO, TO HOVNO OSLEPLO A UDĚLALO TI ÚČES." Romantická komedie, která se snažila o nekorektní pohled a častokrát se jí to i povedlo. Dane Cook je v tomto ohledu dokonalý zjev, kterému huba jede jako rotační kulomet, což navíc dokáže podepřít vhodnou mimikou ("DĚLEJ, SAMO SE TO NEVYKOUŘÍ!), ale zapeklité zákruty zprofanovaného žánru ho brzdí v rozletu. Předně, těžko diváka přesvědčit, že by člověk, co se mu na začátku objevila v posteli modelka Mini Andenová ("JSEM SNAD NĚJAKÁ PÍCHAČKA?"), by se nějak zvlášť ucházel (neřkuli neodvratně toužil) o průměrné stvoření formátu Kate Hudsonové (neustále nás někdo přesvědčuje, že zrovna tato herečka je pro romantickou komedii zaručenou volbou, ale NENÍ!!), která si navíc opět neodpustila svou promenádu v podprsence, vypadající na ní jako motýlková náplast. Biggs zase (ve své klasické poloze) pomalu ale jistě leze na nerva, takže jedinou další životaschopnější figurou jest postava Tankova nadrženého tatíka, s gustem sehraná Alecem Baldwinem. Jako bavil jsem se, občas se i pochuti zasmál, ale zmíněné výtky platí dvakrát červeně podtrženy! "V LÁSCE MŮŽEŠ VĚŘIT JEN JEDNOMU. ŽÁDNÝ KAMARÁDCE, ANI SVÝMU ROZUMU. ALE TOMU HLÁSKU, CO MÁŠ VE SVÝ MRNDĚ." 60% ()

Galerie (66)

Zajímavosti (7)

  • Třetí komedie, na které Dane Cook spolupracoval s Lionsgate. (Baffer)
  • Zadek, který popadne Dane Cook, ve skutečnosti nepatří Kate Hudson. (HellFire)
  • V čase 24:30 bere Alexina spolubydlící do rukou halenku, kterou si prohlíží a potom s ní jde za Alexis (Kate Hudson). V dalším záběru má však Alexis danou halenku už na sobě. (Iveet)

Reklama

Reklama