Reklama

Reklama

VOD (1)

Právnička Alexis se rozejde s přítelem, ale ten jí chce dokázat, že existují i horší muži. Ve hře se tak ocitá jeho kamarád Tank se spoustou špatných vlastností. Jenže tentokrát se hraje bez pravidel…  Úspěšná právnička Alexis (Kate Hudsonová) se právě rozešla s přehnaně horlivým Dustinem (Jason Biggs) a chce si pořádně užívat svobody. Dustin je ovšem do Alexis beznadějně zamilovaný a je ochoten udělat vše, aby se k němu vrátila. Najme si proto kamaráda Tanka (Dane Cook), aby milované dívce předvedl, že existují mnohem horší muži než on, a Alexis se pak znovu vrhla Dustinovi do náruče. Tank má totiž všechny špatné vlastnosti, jaké chlap může mít, i když uvnitř, někde hodně hluboko, je vlastně romantik... Alexis toužící po nezávislém flirtu sice není typickou romantickou hrdinkou, ale i když o to nestojí, nová láska visí ve vzduchu... Americkou romantickou komedii natočil režisér Howard Deutch. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (242)

campix 

všechny recenze uživatele

Kamarádova holka je další z milionu průměrných až podprůměrných romantických komedií. Námět je sice slušný, ale v žádném případě se neubrání zažitým klišé. Kdyby aspoň ta Kate Hudson měla nějaká prsa a Dane Cook byl trochu sympatičtější. Cast se celkově moc nepovedl a nic nového jsem také neviděl. Poslední velmi dobrá romant. komedie, která přináší něco nového je 500 days of Summer. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Jak se tak dívám, hodnocení je dost nevyrovnané. Někdo tuto komedii bere jako podprůměrnou, někdo naopak jako hodně dobrou. Jsem však názoru, že si romantická komedie tohoto typu zaslouží průměr, nic víc, nic míň. Schéma je stejné, jako u většiny romantických komedií (úvod, začátek nějakého vztahu, krize, happy end), ale téma se přecejen trochu odlišuje, protože takový podivný způsob, jak se pár dá dohromady, se moc často nevidí. A přece jenom, na víc než 3 hvězdičky to tento film bohužel nedotáhne. Ani vtipných scén tam zas tak moc nebylo a když ano, tak většinou dost vulgárně pojaté. Vede to u mě scéna s obočím (jako jedna s nevulgárních). ~(2,6)~ ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Okamžitě zapomenutelná záležitost - a ještě, že tak. Nudná historka o protivné slepici (mizerně zahrané K. Hudsonovou) mezi dvěma muži: stalkerským bývalým přítelem a trapným novým mužem v jejím životě. Legrácky na úrovni Prci, prci, prcičky, které se ale navíc tváří vážněji, protože tady jde přece o lásku, krunik, ne? ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Líbí se mi podobné romantické komedie..Akorát tohle je pro mě docela dost velké zklamání...Nejen,že nahrávka kterou jsem sehnala měla zvuk jako by si ti herci ty své výkony ještě pro jistotu znovu nadabovali, ale také to bylo moc velké klišé..To,že by kdy ženská dokázala napravit neskutečného pitomce tím,že s ním bude chrápat pokaždé kdy na něj bude mít chuť a pak se do něj zamiluje?Často se stává,že do toho člověk zaplete city ale snažit se napravit neskutečného pitomce ještě k tomu mužské rasy...BLBOST...předvídatelný situace,typické klišé,které bije diváka do očí a neskutečná příhoda Jasona Biggse s obočím to může udělat jen....hlupák. Jediné co mě přimělo dát 3/5 je výkon Kate Hudson. Zbytek byla jen zbytečná snaha. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Začátek nebyl ještě tak špatný, dokonce jako blesk z čistého nebe přišla naprosto úžasná scéna v kadeřnictví! Kdo viděl, ví, o čem mluvím. :-) Od té chvíle celému představení dochází dech, začne se opakovat a zvrhne se až k trapným vulgarismům a nechutnostem...pro některé. Jinak ale všemu vládne sympatická Kate Hudson a jak to tak bývá, dojde i na sladkou tečku... 40% ()

Galerie (66)

Zajímavosti (7)

  • Režisér nechal Danu Cookovi hodně volného prostoru pro improvizaci. (HellFire)
  • Kate Hudson si za výkon ve filmu vysloužila nominaci na Zlatou malinu v kategorii nejhorší herečka. Ve stejném ročníku byla na stejnou cenu nominována i za film Bláznovo zlato (2008). (Aknah)
  • Třetí komedie, na které Dane Cook spolupracoval s Lionsgate. (Baffer)

Reklama

Reklama