Reklama

Reklama

VOD (1)

Právnička Alexis se rozejde s přítelem, ale ten jí chce dokázat, že existují i horší muži. Ve hře se tak ocitá jeho kamarád Tank se spoustou špatných vlastností. Jenže tentokrát se hraje bez pravidel…  Úspěšná právnička Alexis (Kate Hudsonová) se právě rozešla s přehnaně horlivým Dustinem (Jason Biggs) a chce si pořádně užívat svobody. Dustin je ovšem do Alexis beznadějně zamilovaný a je ochoten udělat vše, aby se k němu vrátila. Najme si proto kamaráda Tanka (Dane Cook), aby milované dívce předvedl, že existují mnohem horší muži než on, a Alexis se pak znovu vrhla Dustinovi do náruče. Tank má totiž všechny špatné vlastnosti, jaké chlap může mít, i když uvnitř, někde hodně hluboko, je vlastně romantik... Alexis toužící po nezávislém flirtu sice není typickou romantickou hrdinkou, ale i když o to nestojí, nová láska visí ve vzduchu... Americkou romantickou komedii natočil režisér Howard Deutch. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (242)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Podobných tuctovek jste určitě viděli mraky. Neurazí, nenadchne, ale ať si kdo chce, co chce říká, já se bavil. Mimo jiných se zde blýsknul Alec Baldwin, který mi stylově připadal blízký své roli z 30 Rock. Co dál zmínit? Asi každý u takhle napůl bláznivé komedie čeká happy end a zajímá ho, jak se s ním tvůrce popere. Děsím se kýčů, ze kterých sladkost přímo kape a jsem rád za jakékoliv vtipné originální završení, které se v tomto případě celkem povedlo. ()

ladko 

všechny recenze uživatele

"God, I'm a fag." Ono je to strašne nevyrovnané...A pritom to malo potenciál ísť veľmi vysoko. Film sa snaží byť pekne politicky nekorektný, ale často to vyznieva do stratena. Pekne to vidno na začiatočnom i konečnom "odpočítavaní", kde sa skvelé a poriadne vtipné momenty striedajú s takými, že človek má pocit, že ich snáď napísalo 12 ročné dieťa(so zmyslom pre humor na úrovni 11 ročného...). Naviac romantická línia je často divná...A film po svižnom začiatku trochu v druhej polovici stratil tempo i vtip, aby na konci zase pridal. Ja neviem no, taká jednoduchá, ale rozporuplná R-ková romantická komédia - a miestami debilná(ako tento komentár, ktorému snáď ani sám nerozumiem:D). Je to skôr na tri a pol a hviezdy, ale za ten jej zadok musím dať štyri hviezdy. A btw - cross joint z Pineapple expressu a cross pizza z tohoto filmu by tvorili pekný team:). ()

Reklama

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Shit, kterej se nedá ani dokoukat, jak moc velká blbost to je. Debilní dialogy nezachrání ani největší hovado, jaký si člověk dokáže představit (btw. Stifler je proti němu romantickej hrdina) a prosím, v jakýmže světě by mohlo něco takového fungovat ? To jsem si myslel, co ale čekat od filmu s K. Hudson. Nebýt tam Alec Baldwin je to naprosté filmové dno, srsly ! My Best Friend's Girl - 15% ()

predators 

všechny recenze uživatele

Začátek nebyl ještě tak špatný, dokonce jako blesk z čistého nebe přišla naprosto úžasná scéna v kadeřnictví! Kdo viděl, ví, o čem mluvím. :-) Od té chvíle celému představení dochází dech, začne se opakovat a zvrhne se až k trapným vulgarismům a nechutnostem...pro některé. Jinak ale všemu vládne sympatická Kate Hudson a jak to tak bývá, dojde i na sladkou tečku... 40% ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Byla by to průměrná romantická komedie, kdybych se u toho chvilkami nesmál tak, že jsem se pomalu za břicho popadal. Má to spoustu kvalitních hlášek, za které tu jednu hvězdičku přidám. Bohužel se mi trošku nelíbí celkový výsledek, kdy se kašle na toho původního. Na druhou stranu, když to pak sám uzná a taky, že se vlastně nejedná o takový klasický 'šťastný konec', tak přimhouřím oko:). ()

Galerie (66)

Zajímavosti (7)

  • Režisér nechal Danu Cookovi hodně volného prostoru pro improvizaci. (HellFire)
  • Třetí komedie, na které Dane Cook spolupracoval s Lionsgate. (Baffer)
  • Název filmu je vypůjčen z hitu kapely The Cars, který ve filmu zazní. (Elisebah)

Reklama

Reklama