Reklama

Reklama

Triangle

Trailer 1

Obsahy(1)

Když Jess vyrazí s přáteli plachtit na otevřené moře, nemůže se ubránit pocitu, že je něco špatně. Podezření se realizují, když jejich jachta v bouři ztroskotá. Jediná šance na záchranu se jeví v možnosti dostat se na vzdálenou a zdánlivě opuštěnou loď. (Chatterer)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (384)

evulienka3 

všechny recenze uživatele

Sizyfovským balvanom spomínaným vo filme je pomerne veľmi jednoducho vystihnuteľná aj podstata toho o čom tento film je. O zacyklenom a nikdy nekončiacom uzle, ktorý nemožno rozmotať. Len je škoda, že poznáme iba "trest" ale nie aj jeho príčinu...Videné v rámci Challenge Tour Special - Filmový lov. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Jeden by si řekl, že být na dvou místech zároveň je obrovská výhoda. Né tak ovšem na liduprázdném parníku, kde je nejpoužívanějším nástrojem brokovnice. Triangle mě ale víc než svou atmosférou dostal svou pointou, na kterou jsem byl fakt zvědavý. Zvláště po tolika hříčkách s našimi ztroskotanci. Někoho možná uplně tak nenadchnou dejavu efekty a dialogy, ale až na pár výjimek jsou navázány logicky. Triangle není špatný, ale já bych se rád více bál... :-) 60% ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Ešte raz sa ospravedlníš a hodím ťa cez palubu.“ Od detstva ma fascinuje záhada Bermudského trojuholníka a režisérove horory mám relatívne rád (METRO, IZOLÁCIA, ČIERNA SMRŤ). Toto bolo ale drastické sklamanie, ktorému zlomil väz nepochopiteľný, chaotický a zmätený scenár, ktorý NIČ nevysvetlí a nechá rozčarovaného diváka v podobnom stave, v akom váš pes nechá krtka, ktorého vyhrabe zo zeme a vyhodí na slnko. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Mellisa George už v In Treatment dokázala, že vie byť veľmi presvedčivá v dramatických a "uslzených" rolách. Triangle je založený na veľmi zaujímavom nápade, ktorý sa rozvíja a zacykluje počas celého filmu. Celý ten guláš aj prekvapujúco funguje, pričom príbeh si vystačí s pár exteriérmi a postavami, hoci výraznejšia logika tu samozrejme nemá miesto.Nie je to prevratné dielo, ale v rámci žánru je to viac ako zaujímavý príspevok, ktorý určite stojí za pozornosť. ()

GigaPudding 

všechny recenze uživatele

Normálně by to bylo tak na trojku. Triangle totiž má jen zajímavý nápad, který ale v různých variacích protáčí pořád dokola, to si člověk uvědomí asi hnedka, a nějak se prostě přestává posouvat od té chvíle, kdy odhalí ten hlavní motiv a jen pořád dokola teda zkouší různé možnosti jak si hrát s tím samým pořád dokola. Jinak je to ale velmi efektně natočené, protože všechno je tam naaranžované tak neuvěřitelně perfekcionistickým způsobem prázdně, že to o to víc umocňuje ten dojem jaký ten film má mít :) a hlavně než se teda odhalí o co jde, tak je to i docela nepředvídatelné a napínavé. Co mě taky zrovna moc nenadchlo bylo takové divně nesympatické obsazení, ale to je jinak jen takový detail. Moc se mi to ani popisovat nechce všechno, protože u tohohle filmu se to docela vyplatí vůbec nevědět, každopádně ale proč to dostalo nakonec čtyřku má důvod třeba ten, že je ve filmu jeden bizarně surreálný moment, který není tak úplně podstatný a pravděpodobně spoustu lidi zaujme jen na tu chvilku, co to je na obraze, ale líbilo se mi to hodně celá ta scéna :). Další důvod je závěr filmu, který teda ukáže celou tu podstatu a ukáže divákovi něco opravdu hrozného, že se to nedá k ničemu přirovnat, aby to nebyl spoiler :) a taky, že je to ve výsledku tak zvláštně chytré hloupým způsobem nebo hloupé chytrým způsobem :). Takže jako fajn a zajímavé, i když nic extra, ale pro někoho se tam může objevit pár výborných momentů. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (5)

  • Dej filmu sa odohráva v Miami, avšak celé nakrúcanie prebiehalo v Queenslande. (U_S_O)

Reklama

Reklama