Reklama

Reklama

H2O: Stačí přidat vodu

(seriál)
  • Austrálie H2O: Just Add Water (více)
Rodinný / Fantasy / Drama / Dobrodružný
Austrálie / Německo, (2006–2010), 32 h 30 min (Minutáž: 25 min)

Kamera:

Zenon Sawko

Hrají:

Cariba Heine, Phoebe Tonkin, Claire Holt, Indiana Evans, Brittany Byrnes, Craig Horner, Jamie Timony, Lincoln Lewis, Angus McLaren, Lucy Fry, Luke Mitchell (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(78)

Tři dospívající dívky uváznou na zdánlivě opuštěném ostrově a připletou se ke kouzelnému jezírku, které z nich udělá mořské panny s čarovnou mocí. (Netflix)

Recenze (124)

phoenixer 

všechny recenze uživatele

Lewis je alfa, co tam sazi hlasku za hlaskou. Ty tri slecny ala male morske vily, ktere jsou castokrat na facku bych klidne vymenil. Presto je to necim zabavne, ackoliv nektere dily vazne trpite, jelikoz je to cisty cringe. Jako dite bych dokoukal asi vsechny serie, jako dospeleho mi to pouze urychluje rakovinu mozku. ()

hygienik 

všechny recenze uživatele

Romanticky štylizovaná rozprávka pre staršie deti o 3 kamoškách, ktoré sa menia na morské panny. Divím sa, ako slušne je to spravené. Očakával som JETIXácky výplach mozgu a dostal som ľahko nadpriemerný a občas aj zaujímavý seriál o teenage problémoch, ktoré prekonáte s pomocou priateľov a rodiny, okorenený druhotriednymi, ale občas nápaditými dobrodružnými epizódami. A tie 3 holky sú pekné. ()

Reklama

Tinusa14 

všechny recenze uživatele

Keď som mala tak 10-13 rokov tak sa mi to páčilo, a takéto seriály predsa patria k detstvu kde som neriešila herecké výkony, nedokonalosti v scenáry a podobné blbosti. Na druhú stranu teraz o niekoľko rokov neskôr už radšej nebudem riskovať pozeranie tohoto seriálu aby som si neskazila spomienky nato aký to bol slušný seriál. ()

Lennie 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem si myslela, že to je jedna z nějvětších hloupostí, jaké jsem kdy viděla. Ovšem díky Jetixu, který své seriály pouští stále dokola, jsem aspoň jednou viděla první díl, čímž u mě tento seriál stoupl... Poté jsem viděla něco nazvané Hannah Montana a musela jsem přidat ještě jednu hvězdičku. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Prostě jednoduchý prvoplánový seriál pro menší i větší holky, u něhož jsem se skoro styděl, že ho sleduju taky. Náplně jednotlivých dílů si kromě pilotu vůbec nevybavuju a nějak obzvlášť mě to neirituje. Vlastně jsem se se sestrami vždycky koukal jen kvůli Phoebe Tonkin, pro niž jsem měl poměrně slabost. Ona i Claire Holt naštěstí i celkem prorazily, jen škoda, že do stejných hovadin, jako ve kterých jako teenagerky začaly. ()

Galerie (301)

Zajímavosti (34)

  • Herečky, ktoré mali plutvu, nemohli veľmi hýbať nohami, a preto mali natiahnuté ruky dopredu, aby nepadali na dno. (Raccoon.city)
  • Úvodní píseň "No ordinary girl" napsala Shelley Rosenberg. (HenryLuner)
  • Cariba (Rikki) a Phoebe (Cleo) jsou nejlepší kamarádky i v reálném životě. (Casspy)

Reklama

Reklama