Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Studentka Sarah se stane svědkem vraždy své spolubydlící, po níž následují další děsivé události. Sarah se začne bát nadpřirozené bytosti, která podle ní za vším stojí. Své spolužáky však o existenci tajemného Boogeymana přesvědčuje marně... Za svou nedůvěru zaplatí mnozí cenu nejvyšší a jedině Sarah může rozpoutanou hrůzu zastavit! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (57)

Kolssteyn odpad!

všechny recenze uživatele

Špatní a nesympatičtí herci, ubohé triky, zářivě červená krev, primitivní horrorová koncepce jako příklad toho, jak se to nemá dělat. Erin Cahill by se se svými schopnostmi spíše uplatnila v natáčení porna. Režisér Gary jones dodnes nenatočil nic dobrého... A to jsem si původně myslel, že bych tři hvězdičky ustál i u horšího filmu. F***ck! ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Tak tady máme pana Bu bu bu po třetí a je nám vysvětleno že když ho budeme okázale ignorovat tak chytne depku a s tichým hekáním se odbelhá truchlit do skříně kde bude bulet že ho nikdo nechce. Naštěstí pro něj to hlavní hrdince dojde pozdě a stihne polašit celou kolej takže milej pan Bu bu bu si radostně poskočí a může mordovat jednoho studenta za druhým. Vraždy jsou takové nemastné neslané a krev vypadá jako červená barva na vymalování obýváku ale určitě ne jako pravá krev. Jsou tam ale hezké holky film nenudí a dá se na to v klidu koukat takže na jedno mrknutí je to fajn ale pak už pana Bu bu bu ignorujte nebo Vám nedá pokoj a to fááákt nechcete. ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

Existence Boogeymana je jen temnota v nás. Ale co když právě to ho dělá něčím skutečným ? Nějak jsem nepochopil činnost Audrey ( Nikki Sanderson ) , která se sice bojí Boogeymana, ale přesto se zavře sama v pokoji a ještě se jde podívat do šatníku. Sarah ( Erin Cahill ) pak Boogeymana zahlédne, ale stejně nechce věřit. Děj filmu docela pomalu pluje ke konci, jen když se na scéně zjeví Boogeyman, začne kamera šílet, skákat a mlátit sebou až z toho bolí oči. Někdy jsem měl pocit, že se tvůrci hodně dívají na Noční můry z Elm street a čerpají z toho nápady. Boodeyman se dostal tam, co spousta filmů na pokračování. Třeba Anakonda ta jde taky z kopce, přesně jako Boogeyman..... Dobře, přiznávám, že se bojím..... ()

Mallyyy odpad!

všechny recenze uživatele

To už snad není možné.... Pochopím, že v 1 je skoro pořád sám. Pochopím i 2, kde jsou zmatený dětičky. Ale, že ve 3 díle, kde jsou ,,chytří'' teenageří, kteří chodí do svého pokoje sami. I když vědí, že po nich něco jde. TO je opravdu hodně stupidní... JEDNOZNAČNÝ ODPAD!!! PS: je opravdu obdivuhodné, kde všude můžou být komory... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Pevně věřím, že všem bubákům ve skříních už odzvonilo a tohle téma půjde někam do kytek. Po podprůměrné duchařině, průměrném slasheru a této parodii by se totiž příště klidně mohlo stát, že by se někdo rozhodl natočit nějaký prequel z divokého západu, nebo scifi ve vesmíru a to bych už asi nepřežil. Jak se říká do třetice všeho špatného to stačilo a nikdy více. Nicméně i přes všechny zápory tohohle veledíla to úplný odpad zase nebyl. Zasmát jsem se zasmál, úvodní scéna z vany se mi líbila a asi dvakrát jsem si tu všiml i náznaku slušné hororové atmosféry. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (3)

  • V některých zemích byl film uveden pod názvem Boogeyman: The Return. (Terva)
  • Boogeymana si ve filmu zahráli hned dva herci, a to Nikolai Sotirov a Vladimir Yossifov (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Bulharsku. (Terva)

Reklama

Reklama