Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Val je velmi atraktivní a vzdělaná mladá dáma posedlá sexem. Je schopna milovat se s kýmkoliv, kdykoliv a kdekoliv. Permanentně loví nové muže a každé toto setkání jí přináší uspokojení. Její deník je svědkem všech milostných eskapád se spoustou pikantních detailů. Posedlost se stále zvyšuje a proto se vzdá lukrativního zaměstnání a stane se prostitutkou v luxusním privátním klubu. Postupně ale odhaluje i stinnou stránku tohoto „povolání“: násilí a drogy. Smrt její blízké přítelkyně ji přesvědčí, že je čas postavit se na vlastní nohy... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (284)

Radiq 

všechny recenze uživatele

Tuctová baba, ale zároveň taky hezká. Zajímavý. Ale jako herečka se asi od téhle role zaškatulkovala (zašukatelkovala) a bůhví jestli jí někdo dá ještě roli, kde se nebude furt ukazovat nahá. Chvílema mi to přišlo, jak kdyby to bylo točený podle nějaké knížky od Viewegha. Závěr je ale jasnej, že takovou ženskou bych doma nechtěl. Takže sorry všem nymfomankám, to rač budu sám... Ale nehodnotíme nymfomanky, ale film - a ten byl hodně nudnej, nepřipadal mi erotickej (!) a těšil jsem se na konec. Jo a potom jsem měl chuť něco někam strčit, chch... ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Plakátemi názvem láká na sex, ale kromě soft porna, které vypadá dost přirozeně, nabídne místy i dost hluboký příběh. Nedávno jsem na netu četl rozhovor se závislou na sexu a byla to síla; teď jsem to viděl převedené do filmu. Nechvi tvrdit, že to občas nebyla nuda, ale celkově to šlo. Kromě toho nevypadá hlavní hrdinka vůbec špatně. # příběh 6 | hudba 7 | humor 0 | akce 0 | napětí 2 | pustil bych si znovu 5 ()

Reklama

Slarque 

všechny recenze uživatele

Erotické melodrama o tom, že každý si potřebuje nejdřív své odlišnosti přiznat a pak se s nimi naučit žít. Scénář vychází z autobiografického románu Valérie Tasso se vším všudy. Jménem počínaje přes španělsko-francouzský rodinný původ (dialogy s babičkou jsou tedy ve francouzštině) až po epizodickou strukturu a (občas moralistické) monology. Belén Fabra lépe vypadá než hraje, ale celé to má slušné tempo, kvalitní hudbu (a to nejen tu orchestrální, ale i vybrané písně) a řemeslně zručnou režii. Nečekejte žádné porno a ani nemusíte být feministka, aby se vám výsledek mohl líbit (70%). ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Ty vole, co je na tom špatnýho ? Copak nynfomanka nemůže snít o velké lásce ? Souhlasím s uživatelkou Viktooorka mě ženská co si uvědomuje svou sexualitu, ale současně baží po lásce přijde úplně normální a zaplať bůh za to žijem v době, kdy už neplatí rovince, kluk - hodně žen = velkej frajer + holka - hodně chlapů = děvka. Líbí se mě jak tady panicové přímo píšou, nebo nepřímo vycházejí ze své zcestné myšlenky , že ženy maj menší sexuální touhu než muži :DD, kdyby tomu tak bylo, tak si vážení pánové ani nevrznem. Podle mě film vůbec nechtěl šokovat sexuálníma scénama, takovýhle šukaček se denně odehrává po celým světě miliony, chtěl jenom ukázat rozervanost mezi touhou po lásce a sexuální nenažraností a rozhodně to neukázal špatně. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Spoveď jednej ženy závislej na sexe. Od filmu založeného na osobnej spovedi by som však čakal väčšiu hĺbku myšlienok a nielen povrchné táraniny. Je tu veľa hlúpych viet a fráz, medzi ktorými sa len sem-tam vyskytne niečo nadpriemerné. Inak nám film nič zvláštneho nepovie. Konečné zistenie nymfomanky, že si treba užívať život pokiaľ to ide, je asi také tvrdenie ako že ráno si treba umyť zuby. Čiže úplná samozrejmosť. Autori tiež mohli vybrať inú herečku. Keď už teda malo ísť o ženskú sexualitu tak by to hádam chcelo ženu so ženskými krivkami, a nie kostlivca chodiaceho na špáradlách. Našťastie stred filmu (paradoxne miesto, kde sexu bolo najmenej) čo to zachránil, ale inak z filmu srší sterilita a preto mám z neho neutrálny pocit. Keby som ho nevidel, o nič by som neprišiel. 50/100 ()

Galerie (36)

Zajímavosti (1)

  • Valérie (Belén Fabra) říká, že panenství ztratila roku 1993 a později doplňuje, že od té doby uplynulo čtrnáct let. Avšak z náhrobku její ve filmu zemřelé babičky Marie Tasso (Geraldine Chaplin) vyplývá, že uplynulo pouze třináct let. [Zdroj: IMDb] (hellstruck)

Reklama

Reklama