Reklama

Reklama

Film sa krúti okolo tínedžerky Mitchie, ktorá chce za každú cenu stráviť leto v prestížnom rockovom tábore, ale tam sa môže dostať iba ak bude pracovať v kuchyni ako kuchárka. To sa jej podarí. Keď ju v tábore začuje spievať tínedžerský popový spevák Shane Gray - inak známa hviezda, tak sa Mitchie otvoria dvere do sveta pop music. Spevák chce zistiť komu patrí ten krásny hlas. Mitchie však najprv musí prekonať svoje obavy, vyjsť z kuchyne a ukázať sa na verejnosti... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (160)

hygienik 

všechny recenze uživatele

Ak tomu rozumiem správne, Američania točia rodinné filmy takto: 1. Obsadiť do filmu mladého populárneho "idola", lepšie 2 - chalana a dievča. 2. Zasadiť dej do ideálneho prostredia (napr. Vianoce na kráľovskom zámku) a 3. znižovať IQ divákov predstieraním, že primitívne a naivné správanie je normálne, vtipné a cool. Ale uznávam, že Demi Lovato je sympatická. Tóž castingy Amíci umí. ()

Wooke 

všechny recenze uživatele

Let's make some other weird and awkward stuff like this, please ! Alebo radšej nie. Ako, nebolo to vyslovene nudné, ale bola to typická moderná diseyovská..hlúposť, ktorá nemá žiadnu pointu a chcela len vyzdvihnúť bratov Jonasovcov, tak ako to v minulosti bolo pri High School Musical. Ale predsa len to nie je odpad, ktorý by patril do koša alebo niekde, kde to už človek nikdy nebude vidieť. ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Po úspěšné trilogii HSM přichází Disney s dalším naivním muzikálem, který je ještě horší než jeho předchudce ze střední školy. Příběh je ještě blbější a naivnější, songy tahají ještě víc za uši a po rocku z názvu ani stopa. Ale to mě zase tak nepřekvapuje. Horší je, že svoje si to zase vydělá, protože to má vlastně i všechno, po čem třináctileté holky touží. Ostatní ale velmi hlasitě trpí a já jsem zvědavý s jakým dílem se setkáme v kinech. ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Nelíbí se mi ani trochu, jak velkou mírou tento snímek kopíruje veškeré teen komedie(ať hudební či ryze komediální). Účast dosti průměrné kapely Jonas Brothers spolu s Demi Lovato, která se svým chatrným sebevědomím a velmi špatným "hereckým umem" působí, že se snaží vytvořit velký nálak na diváka. Hudební tábor se dá natočit lépe. Dokonce bych se i raději podívala na příběhy z hudebního tábora, které se tradují v Prcičkách. Toto je totiž naprostá cípovina. ()

zbysik 

všechny recenze uživatele

Napomádovanej, napudrovanej, ve světle se lesknoucí teploušek společně s nevděčnou "slečinkou" stydící se za svoji obětující se maminku nám v tomto filmu pějí laciné písně a my jako diváci se bavíme jen a jen tím, jaká trapárnička přijde příště aneb dnešní zábava pro třináctileté slečny. No uznávám, že svým rokem narození (1987) už tak trochu patřím do starého železa, tak tuto svoji neobjektivitu plně neprojevím v celkovém hodnocení. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (9)

  • Meaghan Martin (Tess) si při natáčení písně „Too Cool“, která se hrála u táboráku, skutečně vykloubila rameno. (LUKICKK)
  • Camp Rock je historicky prvním "televizákem" z produkce Disney Channel, který byl ihned po premiéře uvolněn i pro jiné kabelové televize. (Rodriguez)
  • Ve scéně, kdy Shane (Joe Jonas) běží, zakopne. Joe Jonas skutečně zakopl a režisér se rozhodl, že tuto scénu ve filmu ponechá. (LUKICKK)

Reklama

Reklama