Reklama

Reklama

Film sa krúti okolo tínedžerky Mitchie, ktorá chce za každú cenu stráviť leto v prestížnom rockovom tábore, ale tam sa môže dostať iba ak bude pracovať v kuchyni ako kuchárka. To sa jej podarí. Keď ju v tábore začuje spievať tínedžerský popový spevák Shane Gray - inak známa hviezda, tak sa Mitchie otvoria dvere do sveta pop music. Spevák chce zistiť komu patrí ten krásny hlas. Mitchie však najprv musí prekonať svoje obavy, vyjsť z kuchyne a ukázať sa na verejnosti... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (160)

Pompaj 

všechny recenze uživatele

Filmy s nálepkou "Disney" hudbení byly vždycky podceňované. Když se někomu líbí hudba, tak vřele doporučuji jako oddychový film. O ději nemá cenu hovořit moc ho teda nebylo:). Občas jse vyskytli i vtípky, což bylo přínosem. Jonas jsou kapela "pro" 13 leté holky no a co?. Mně se tam líbili a Lovato byla téš dobrá do tohoto filmu. Závěr byl dobrý. 60% ()

zbysik 

všechny recenze uživatele

Napomádovanej, napudrovanej, ve světle se lesknoucí teploušek společně s nevděčnou "slečinkou" stydící se za svoji obětující se maminku nám v tomto filmu pějí laciné písně a my jako diváci se bavíme jen a jen tím, jaká trapárnička přijde příště aneb dnešní zábava pro třináctileté slečny. No uznávám, že svým rokem narození (1987) už tak trochu patřím do starého železa, tak tuto svoji neobjektivitu plně neprojevím v celkovém hodnocení. ()

Reklama

Elissabet 

všechny recenze uživatele

Asi už z filmů stylu HSM blbnu, ale tohle se mi líbilo. Pro mě i lepší písničky než v muzikálu a Jonasovi jsou mi rozhodně sympatičtější než Efron a i když Demi Lovato nemá tak pěkný úsměv jako Vanessa mám ji radši už kvůli tomu, že je schopná zpívat s rockovou kulisou. Sice to nebyl rock v pravém slova smyslu, ale co prosimvás chcete od těhle? Nebyl to muzikál, byl to film. Nebylo to originální, ale bylo to chytlavé. Myslím že nepřeháním, a jestli jo tak čtvrtá * je za soundtrack :) ()

Tereza666 odpad!

všechny recenze uživatele

Kdo se tady ohání kecama typu "Kdo má rád hudbu, nechápu proč dává odpad!" .. Jak se tohle může považovat za hudbu? Copak nemáte vážení žádný respekt k hudbě? Banda romazlenejch fracků, kteří do mikrofonu odporně kňourají, vrchol všeho hnusu je Lovato s obrovským předkusem, vypadající jako by vás chtěla sežrat. ()

carly 

všechny recenze uživatele

bolo to celkom vtipné. a to je asi tak všetko pozitívne, čo o tejto 90 minútovej reklame na Jonas Brothers môžem povedať. má to byť muzikál, a tak sa dejom zaoberať nebudem. muzikál nepotrebuje mať do detailu prepracovaný dej, ak má super hudbu. a tie decká naozaj vedia spievať. ale tie songy sú nudné a ani jeden netúžim počuť znovu. a hlavne sú do filmu natlačené dosť nasilu. k hercom - Jonas Bros ma silne iritujú, aj keď Kevin by sa ako komediálny herec celkom uplatnil. hlavná hrdinka sa v kuse cerí na celé kolo a po pol hodine to začne byť dosť iritujúce. no a hlavná antagonistka sa snažila až príliš. takže ste ju nemohli s radosťou nenávidieť až do jej trpkého konca, ale ani odceniť jej záverečnú premenu. a čo sa týka romantickej linky, tá mimo toho, že bola v podstate non-existent, tak jej v prvom rade chýbala chémia medzi hlavnými predstaviteľmi. ja som jednoducho nepochopila, prečo by jeden o druhého mali prejaviť záujem z iného dôvodu, než že on je hviezda a jemu sa páčila jej pieseň. takže nakoniec jediní pozerateľní tam boli Uncle Brown a mamička hlavnej hrdinky. a to je trochu málo aj na Disney movie made for teens. aj keď Joe Jonas sa tam objavil bez košele. ale že by to úroveň tomuto pokusu nejak extrémne zvýšilo, sa povedať nedá. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (9)

  • Rozpočet - $15,000,000. (Tolf)
  • Ve scéně, kdy Shane (Joe Jonas) běží, zakopne. Joe Jonas skutečně zakopl a režisér se rozhodl, že tuto scénu ve filmu ponechá. (LUKICKK)
  • Camp Rock je historicky prvním "televizákem" z produkce Disney Channel, který byl ihned po premiéře uvolněn i pro jiné kabelové televize. (Rodriguez)

Reklama

Reklama