Reklama

Reklama

Připoutejte se a připravte se na divoké, necenzurované pokračování nervy drásajícího kasovního trháku Joy Ride! S “dvojitou porcí napětí a akce oproti originálu” posouvá Joy Ride 2: Dead Ahead “hrůzu na silnici na zcela novou úroveň!” (DreadCentral.com) Když se čtyři přátelé vydávají do Las Vegas za zábavou a trochou levného vzrušení, nemají ani tušení, že na ně místo toho čeká hrůza, utrpení a ryzí strach nasáklý krví! Když se jim uprostřed pustiny porouchá auto, přátelé chtějí co nejdříve nalézt cestu zpět do civilizace. Ale jejich plány brzy neujdou pozornosti nebezpečného řidiče kamionu jménem Rusty Nail. Tohle vraždící a pomstychtivé monstrum, které je ovládáno neukojitelnou touhou po mrzačení a způsobování bolesti, je odhodláno od každého z nich vybrat krutou daň… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (106)

topi 

všechny recenze uživatele

Celkem zajímavej začátek (docela klasika), parta mladých (nesympatických tváří) si vyjedou na výlet, v poušti se jim porouchá auto, náhodou kousek dál je osamocenej barák, kde nikdo není, ale je tam auto ve funkčním stavu, tak si ho vypůjčí a jedou dál. Doteď by se to dalo snést, i přes strašlivý dialogy, ale co potom začnou scénáristé vymýšlet, to mě hlava nebrala a nechtěně jsem se musel smát. Hrůza a děs, nesmyslnost střídá debilitu, hrůzostrašný herecký výkony (hlavně ta bloncka, co se z ní stane nasraná mařka, která chce za každou cenu zachránit svého milého se spáru kamioňáka Rusty Naila). To už je fakt moc, žádná nadsázka, ale trapnos, klišovitost a demence. A nejvíc mě rozbila skoro finální scéna, kdy bloncka jede s kamiónem za noci, potom střih na svítající oblohu a pak bitka s Rustym, vše v časovém rozsahu asi jedné minuty. No hnus, bída, ztráta času. Oproti výborné jedničce propad skoro na dno odpadu. ()

Teardown 

všechny recenze uživatele

Včera večer jsem tenhle dvoudílný "Truckterror" spláchl naráz a abych řekl pravdu, nášup, který čiší z některých komentů, nepřicházel a nepřicházel. Netvrdím, že to bylo vyloženě špatné, jenom oproti Johnu Ryderovi, byl tenhle maník jednoduše neoriginální mamlas. Když ty dva kousky zprůměruji...tak s odřenýma ušima 50% ()

Reklama

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Když jsem v roce 2011 viděl pokračování velmi slušného počinu Jízda do pekel, byl sem nadšený. Běsnící řidič tiráku opět v akci, to bude pecka! Bohužel přišlo velmi hořké zklamání a comeback se nedostavil. Škoda! 20% *** Po dostaveníčku trojky sem opět usedl k tv a dal sem si kompletní trilogii od znova (9.8.2014), abych nasál tu pravou atmosféru. Musím uznat, že něco málo kvalit sem tam přibral, ale je hodně znát, že film je pouze pro domácí videofily. A konec je opět nečekaným zvrat(k)em ve filmovém průmyslu (hrozné klišé)!!! 40% ()

demented 

všechny recenze uživatele

Zatiaľ čo jednotka bola pri trochu dobrej vôle prinajmenšom uveriteľná, Dead Ahead je maximálne pritiahnutá za vlasy - či už je to naozaj divné chovanie hlavných hrdinov alebo teleportácia truckera (ku koncu sa pre zmenu už teleportujú všetci :) ) plus úplný záver si tvorcovia tiež mohli odpustiť. Na prvý diel sa nechytá, ale stále je to slušná zábava. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Už to není tak originální jako jednička, chyběla mi tam Candy Came a herci co tam hráli byli neznámý a myslím že i Rustyho hrál už nikdo jiný...už to nebylo proste ono ale vzato vražd víc než v prvním díle a docela i dobré scény ale hlavní hrdinka mi byla tak nesympaticka!! Jako to jak se zachovali ktomu klukovi co je ani skoro neznal to jsem ji měl chut sám zabít fakt ty dvě sestry nesympatické už od pohledu... 3 hvezdy za pár dobrých scén a za to že to ani nebylo tak prodlouhavý jako jednička..ale jednička furt lepší :-)) ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Přestože tomu snímek nenasvědčuje, poušť byla ve skutečnosti studená a celý štáb musel pracovat v mokru a zimě. (camper)
  • Natáčení probíhalo v Britské Kolumbii ve městech Cache Creek a Kamloop a v kanadském Vancouveru. (Terva)

Reklama

Reklama