Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nečekaná setkání, usmíření po letech, nalezení dávné lásky, splnění tajných přání a snů. To vše před zraky diváků, kteří se stávají svědky opravdových emocí. Uvádí Ester Janečková (dříve Barbora Kodetová). (oficiální text distributora)

Recenze (499)

gudaulin odpad!

všechny recenze uživatele

Emoce byly, jsou a budou mocnou zbraní a výborným obchodním artiklem. Podobný druh pořadu mě neuráží, jen dokonale míjí, čekal a chápal bych ho na komerční stanici, nikoliv veřejnoprávní ČT. Zajímavé je, jak se na jeho výrobě živí Igor Chaun, kdysi velký talent české kinematografie. Celkový dojem: 10 %. ()

Pepinec odpad!

všechny recenze uživatele

Je smutné, jaký osud některé lidi potkává. Ale ještě smutnější je, že se rozhodnou své trable řešit veřejnou cestou. Ne, počkejte; nejsmutnější je možná skutečnost, že se na to nemalý počet jedinců dívá. Jeden si u toho říká "tvoje starosti na mou hlavu", druhý zase "uf, nejsem největší nebožák pod Sluncem." Máme neustálou potřebu srovnávat se s druhými lidmi, pozorovat jejich životní cesty, máme sklon přát jim smůlu a závidět štěstí. Hodnotíme pořady, jako je tento, odpady nebo jednou hvězdou, a přitom jsme se všichni alespoň na jeden celý díl podívali. Tak o co tady jde? O hledání ztracených lidí? Spolupracuje snad pošťák Ondra s federály, že jediný on dokáže dohledat pohřešovanou osobu? Cožpak fenomén facebook nevznikl proto, aby si všichni lidi byli mocinky blizoučko a mohli do sebe kdykoli šťouchnout? Tak na co Poštu pro tebe? Kdepak, jsou věci mezi nebem a zemí... ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Taste kapesníky, začínáme.. na druhou stranu, zda-li to má (i přes formu, jakou je to podáváno) pomoci byť jedinému zpřetrhanému vztahu, tak to své opodstatnění má!! Navíc lidi jsou prazvláštní tvorové, takže pár dílů bylo naprosto "úchvatných" (stále zamilovaný týpek z Kutné Hory, za kterého orodovala maminka / „Jirko, dej mi nitrák.“ - „Promiňte, maminka potřebuje lék!“ / Silvestr á la Liška a řada dalších).. ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Že bych u toho seděl každej díl to v žádným případě, ale občas klidně. Když tam někdo nepříjde poděkovat, ale někoho hledat, je to občas celkem zajímavý. Nějaké díly jsou prostě dobré, jiné slabší.. // Po pár letech bych řekl, že je to téměř nehodnotitelný pořad. Někdy trapná komedie, jindy srdceryvné drama, jindy docela lidský, dojemný příběh, každopádně šílený nápad. Nikdy bych nikoho tímhle způsobem hledat nechtěl. Určitě bych pozvání do "Pošty" nepřijal.. Co k tomu říct, no. Nejspíš záleží z jakého pohledu se na paní Esterku koukáte.. :) PS. Tak tohle je ovšem asi největší masakr, co se týče českých TV pořadů. Prosil bych Oscara za herečku v hlavní roli pro babču a jejímu synáčkovi za vedlejší! :) http://www.youtube.com/watch?v=3VRL1SHggYw ()

masw odpad!

všechny recenze uživatele

Zezačátku jsem to i bral, snaží se pomoct lidem a na druhé straně vydělat na jejich citech, skvělý tah. Ale to co předvedli na Silvestra 2007 mě naštvalo. Oni si tam totiž veřejně udělali srandu ze všech lidí, kteří se tam oběvili nějakou rádoby parodií. Doufám, že letos na Silvestra znova předvedou jaké jsou svině. Navíc Ester Janečková mě osobně taktéž sere jak hraje, že jí je každého líto a přitom je má všechny v prdeli. Go fuck yourself Pošta pro tebe! ()

Galerie (31)

Zajímavosti (5)

  • Moderátorka pořadu Ester Janečková prozradila, že musela značně omezit jízdy MHD, protože se jí neustále někdo ptal na jednotlivé příběhy, nebo se chtěl svěřit se svým. (Olík)
  • Zpočátku byla na vyhledávání „ztracených osob“ najatá detektivní agentura. Později byly úkolovány dvě zkušené redaktorky. (Olík)

Reklama

Reklama