Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nečekaná setkání, usmíření po letech, nalezení dávné lásky, splnění tajných přání a snů. To vše před zraky diváků, kteří se stávají svědky opravdových emocí. Uvádí Ester Janečková (dříve Barbora Kodetová). (oficiální text distributora)

Recenze (499)

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Pořad sám je na odpad!, nápadem i formou zpracování. Je to komerčně slzopudné, neskutečně trapné, dojemné i k zblití - ostatně jako život sám. Vyvolávání duchů a dráždění hada minulosti bosou nohou, to vše nikoli decentně lékařsky, v soukromí na lehátku u cvokaře, ale vulgárně amatérsky a nestydatě veřejně, před televizními kamerami. Psychoterapie pro účinkující, live-tragedy pro voajérské publikum ve studiu, estrádní show pro požírače brambůrků u televizních obrazovek. Většinou jen člověk nevěřícně kroutí hlavou: „Jak to, že lidi nevidí věci zřejmé a proč stále znovu a znovu dělají v životě tak zbytečné, leč fatální chyby?“ ... Chřup! (brambůrek). Proč dávám tři hvězdy? Ohodnotit Poštu odpadem prý znamená (říkala máma Faidry), že člověk sám má nějakého pěkně vypečeného kostlivce ve skříni. Já jich mám plnou skříň, že ani dveře nejdou dovřít, ale přece to nepřiznám! ()

Trainspotter 

všechny recenze uživatele

No přiznejme si, že nikdo z nás by nebyl takový pošuk, abych před celým televizním národem hledal svoje long-lost příbuzný, lásky, milenky atd. atd. To bych si radši najmul nějaký drsný soukromý očko v bogartovském stylu a rozhodně bych neplakal Esterce na rameni a lkal, jak moc mi všichni, který jsem hledal, scházejí. Jenom doufám, že mi ten ušatej pošťák nezazvoní jednou u dveří, protože to by mě doslova jeblo a v tu ránu bych ho poslal do háje; možná si říkate, proč mě by zrovna hledal, ale nikdy nevíte dost dobře jaký pošuky znáte, takový pošuky, kteří by byli schopní na vás pošťáka Ondru poštvat. Takže závěrem třikrát (viz Na stojáka), míru zdar. PS: Ta hvězdička je za Pavla Lišku, který hrál bezdomovce, kterého matka do osmi let kojila. ()

Reklama

gudaulin odpad!

všechny recenze uživatele

Emoce byly, jsou a budou mocnou zbraní a výborným obchodním artiklem. Podobný druh pořadu mě neuráží, jen dokonale míjí, čekal a chápal bych ho na komerční stanici, nikoliv veřejnoprávní ČT. Zajímavé je, jak se na jeho výrobě živí Igor Chaun, kdysi velký talent české kinematografie. Celkový dojem: 10 %. ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Další z případů uměle vytvořených pořadů hraných na efekt. Pro důchodce možná akorát ty si možná i budou myslet , že je to skutečné pro ostatní ani omylem. Jestli opravdu věříte tomu, že ženská třeba nevidí 20 let svou matku, protože se pohádaly a naráz přijdou pohlaváři z Čt domluví jim schůzku kde se budou naráz milovat a mít rádi tak Vás lituji. ()

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Nechápu to kategorické odsuzování tady, jedná se přeci o užitečný pořad, který jednoznačně lidem pomáhá. Samozřejmě musí být ústřední kostra kapánek zalitá omáčkou dokola, aby si divák pošmákl, ale to je přeci pochopitelné. Sleduji tento pořad spíš náhodně a v podstatě nikdy celý, protože tak mě to zase nezajímá, ale určité příběhy mi uvízly v paměti napořád. Třeba jeden starý chlapík si nechal pozvat kamaráda z vojny, se kterým tam dělali všelijaká alotria, ale po odkroucení dvouleté služby se rozešli a 50 nebo kolik let se neviděli. No a tenhle chlapík furt na tu krásnou dobu vzpomíná. No toho druhého našli, přijal pozvání, ale svého kamaráda vůbec nepoznal a vůbec si na něj nepamatoval, ačkoli se mu ten první snažil připomenout, co všechno dělali. Zvláštní a znepokojivé. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (5)

  • Zpočátku byla na vyhledávání „ztracených osob“ najatá detektivní agentura. Později byly úkolovány dvě zkušené redaktorky. (Olík)
  • Moderátorka pořadu Ester Janečková prozradila, že musela značně omezit jízdy MHD, protože se jí neustále někdo ptal na jednotlivé příběhy, nebo se chtěl svěřit se svým. (Olík)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno