Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Dva herci v několika rolích. Poznejte, jak vypadá skutečný život v Americe - zemi splněných snů, z několika pohledů. Lesbická babička, teplý britský premiér, ukecaná chovankyně v nápravném zařízení, ochotná sekretářka v „české" nemocnici, majitelka psa, milovaná dcerka a mnoho dalších nám ukáže, jak to v Americe skutečně chodí… (fujarik)

(více)

Recenze (101)

B!shop 

všechny recenze uživatele

No scenky se presunuly do Ameriky, ale je tu spousta starejch znamejch postav a pribylo par fajn novejch. Jinak je vse vicemene pri starym, samozrejme to vypada trosku draz a hudba je lepsi, ale hlavni dvojka jsou furt stejny dobytkari, kterejm neni nic svaty. Jen mi pride, ze jednotlivy scenky jsou delsi a je jich tu min. Oproti britsky verzi malilinko slabsi. ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Little Britain míří do USA. A je pořád stejně "hilarious". Přináší nám další veselá malinká camea známých osobností, ale hlavně kupu skečů a scének se starými známými i pár novými charaktery. Zde bych mohl pokračovat kopírováním svého komentáře z "Little Britain", a tak bych raději chtěl říct, že jak nemám rád český dabing za jeho úpadek a mizernou kvalitu (čím mainstreamovější záležitost se dabuje, tím je to horší.. snad že by nemělo pro nevědomé masy smysl plýtvat kvalitním dabingem?). A proto mě vždy potěší, když ten dabing za něco stojí (například nedávné příjemné překvapení u Ranga). Kompletně LB je skvělá i v originále, ale dabing Petra Rychlého ji neubírá ani kousek a možná posouvá zase trochu někam dál (ne k ještě lepšímu, ale spíš blíže "k nám"). A to je dobře a proto mu posílám svůj upřímný dík. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Stejné hodnocení jako u Malé Velké Británie ve Velké Británii. Zase určité scénky ( vozíčkář, kulturisti, astronaut ) výborné. Zbytek totální nuda a hnus, který jsem opět a znovu přetáčel. A vzhledem k tomu, že USA má o dvě série méně než Británie, tak jsem seriál sjel ještě rychleji. Hodnocení však zůstane stejné. Opět *. ()

Blaogranas 

všechny recenze uživatele

"Pokud sledujete tento seriál v Británii, je načase vypít si své kakao. Jestli ho sledujete v Americe, strčte své UZI zpět za opasek a potáhněte si poslední šluk z dýmky na crack." Něco už je za hranicí všeho (ne)vkusu, ale jinak v tom všem vidím povedenou ukázku americké ubohosti, takže palec nahoru. 75%. ()

reqiuem odpad!

všechny recenze uživatele

tohle je tennejhorší seriál, co jsem měl tu smůlu za poslední dobu vidět..kdybych nebyl nepřímo donucen na něj koukat(předprogram v kině světozor před oskarama), tak bych zřejmě nedokoukal ani jeden díl..ovšem po násilnym nášupu asi 5 dílů se mi svět proměnil v kaši, do který někdo naházel brouky a pavouky a já ji musel sníst(ke konci s podobnym výrazem jako když je v červenym trpaslíku Lister donucen sníst tarantuli)..humor?jeden dobrej vtip na jeden díl-zbytek?poznámky, který urážej lidi jiný barvy pleti, zdravotně postížený, přistěhovalce, lidi s nadváhou(naopak svalovce) -zajímavý extrémy btw.),a samozřejmě lidi s odlišnou sex. orientací(britové nenastavujou zrcadlo američanům nebo naopak,ale spíš dělaj blbce a omezence ze sebe -a nejde ani tak o to, čeho se ten humor týká, protože o podobnejch tématech se dá dělat i oprvadu zábavenej humor, ale tohle nebylo k smíchu, ale k pláči..nice koment: HAL. ()

Galerie (41)

Reklama

Reklama