Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Dva herci v několika rolích. Poznejte, jak vypadá skutečný život v Americe - zemi splněných snů, z několika pohledů. Lesbická babička, teplý britský premiér, ukecaná chovankyně v nápravném zařízení, ochotná sekretářka v „české" nemocnici, majitelka psa, milovaná dcerka a mnoho dalších nám ukáže, jak to v Americe skutečně chodí… (fujarik)

(více)

Recenze (101)

maseer2 

všechny recenze uživatele

pár geniálních (Bing Gordon) a spousta povedených scén kontra velké množství scén trapných a nevtipných.. oproti původní Malé Velké Británii ovšem jednoznačně posun k lepšímu! silné 3* ... EDIT: po nejednom opakovaném zhlédnutí tohoto šestidílného nářezu plného nekorektností a absurdností musím přidat hvězdu - MVB je za velkou louží ve své nejlepší formě a i těm skečům, nad kterými jsem dříve ohrnoval nos, nakonec dávám palec nahoru.. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Bringing class, culture and dignity to America aneb I love you more than interracial gang bang. 1) Původní Little Britain jsem zatím neviděl a tak mně bylo čelit nehoráznému vtipkování pánů Lucase a Williamse tváří v tvář bez přípravy. Může za to 34letý gay tlustý Matt Lucas (vozíčkář, Bubla Bůčková, maminka milující malou Ellie víc než sluníčko, lektorka kursů pro obézní, nesmrtelná Carol u počítače v nemocnici a další postavy) a 37letý štíhlejší autor zatím sedmi velmi úspěšných knih pro děti, David Williams, který si prošel "homosexuální fází svého vývoje" a dodnes na ní v hezkém vzpomíná: Love is about falling for someone´s 'soul, heart and brain', rather than whether they´re male or female._____ 2) Některé gagy či jejich části jsou báječné, jiné jsou slabší a další zanechaly mou bránici i mozek zcela bez odezvy. Ovšem počítají se především ty povedené. The moon I went there. Let me just move that piece of MOON ROCK out of your way._____ 3) Uznání si zaslouží i povedený překlad do češtiny (Mr.Doggie - pan Ňafka, Carol: Computer says no - Podle kompjůtru ne!) a výborný dabing - Petr Rychlý sem zapadl jako prdel na hrnec. I love you more than erotic asphyxiation. ()

Reklama

S.Dedalus 

všechny recenze uživatele

čekal bych že pokračování se bude alespoň trochu lišit ale ono ne většina původních postav ztratila značnou část svého vtipu (už tak dost nespolehlivého) a postavy nové mě zaujmout nedokázaly snad s vyjímkou bušičů z posilovny především pak zamrzí přetvoření skvělého PMova aida na samotného PM to prostě a jednoduše nefunguje na druhou stranu když po strašlivých peripetiích s neuvěřitelně protivnou recepční chcete po ní formulář k podání stížnosti a ona vám řekne I´ve run out to se přece musí ocenit no ne? ()

Blaogranas 

všechny recenze uživatele

"Pokud sledujete tento seriál v Británii, je načase vypít si své kakao. Jestli ho sledujete v Americe, strčte své UZI zpět za opasek a potáhněte si poslední šluk z dýmky na crack." Něco už je za hranicí všeho (ne)vkusu, ale jinak v tom všem vidím povedenou ukázku americké ubohosti, takže palec nahoru. 75%. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Komediální protknutí Velké Británie a USA kvalitativně zastiňuje předchozí verzi o zemi odpoledního čaje a partičky bridže. Amerika je prostě trochu jinde, je příjemnější, upřímnější a lépe stravitelná pro většinu publika. Lucas-Walliams si své role užívají, i když se přestěhovaly za Atlantik a pokračují ve svých klasických vtípcích a přibudou i nové, možná ještě lepší (ano, fitness:)). Já se v šesti dílech bavil náramně a slabší místa nebo zbytečně přehnaná jako u britské verze jsem s chutí přehlídl. ()

Galerie (41)

Reklama

Reklama