Reklama

Reklama

VOD (1)

Film pojednává o soupeření Camp Rocku a Camp Staru, táborů u jezera, jejichž zakladatelé a lídři jsou velcí rivalové. Když první den Camp Star přebere Camp Rocku většinu zaměstnanců, pro tábor Camp Rock je to velká rána. Naštěstí je tady Mitchie, Shane a parta lidí, kteří chtějí kemp zachránit. Mitchie se s vervou pustí do organizování a zdá se, že vše klape, jak má, ale jen do chvíle, než někteří začnou pochybovat nad tím, který kemp je vlastně lepší. Camp Rock tedy učiní razantní krok - vyzve Camp Star na souboj. Zakladatele Camp Staru napadne, že rozhodnout, kdo se stane vítězem turnaje, by měli televizní diváci. Začnou tedy velké přípravy obou kempů a Mitchie je do nich tak zabraná, že začne všem kolem sebe ubližovat a na všechny křičet. Ostatní se rozhodnou, že ji v jejím úsilí nenechají samotnou a společně se pustí do práce. Ve filmu je chytře zachyceno trápení obou kempů, zejména Camp Rocku, a ukazuje se také, že peníze nejsou všechno. Ve finále soutěž prospěje oběma kempům. (suzanne1997)

(více)

Recenze (96)

Lilloos 

všechny recenze uživatele

Pokračování nepřináší žádné velké inovace, písničky i choreografie jsou o něco lepší, přesto však snímek něco neurčitého kazí. Postavy jsou v rámci možností víceméně sympatické a děj reálný (vím, o čem mluvím), jenže rádoby vtipný či jindy vážný scénář je opravdu hrozný. A ta závěrečná zpomalená scéna, kdy všichni valí oči a šklebí se...to proboha proč? ()

ThomasCrown 

všechny recenze uživatele

Nechcem byť zlý, ale je to jedna veľká nuda a označenie komédia si tento film nezaslúži. O nejakom herectve sa tu baviť nejdem, ale aspoň na Demi sa dá pozerať a pre baby samozrejme Jonas Brothers. Tanečná choreografia sa niekomu môže zdať zaujímavá, ale všetci sú až príliš zosynchronizovaní čo je nie vždy dobré a chcelo by to trochu organizovaného chaosu na pódiu. Hudobná stránka ma potešila viac, najmä tri skladby ma zaujali, ale stále je to film iba pre soft rockerov, o čom svedčí aj spev jedného z Jonasovcov pri jeho gitarovom vyznaní. Znelo mi to trochu ako od Chipmunkov. Inak mám podobné filmy rád. ()

Reklama

PanPyzamo 

všechny recenze uživatele

Druhý Camp Rock přišel s jednou výraznou změnou. Oproti jedničce už to není hudební záležitost, ale plnohodnotný muzikál, který sakra jede a téměř se nezastavuje. Zpívá se zde o mnohem, ale mnohem více. Mně teda v tomhle spíš sedl předešlý film, kde bylo písniček jen pár, ale pro fanoušky Disney seriálů tohle nejspíš bude velká lahoda. Děj se soustředí na válku mezi dvěma tábory, což mi přišlo možná malinko zajímavější než jednička. Co se mi líbilo byl i konec. Za mě průměrný film, který doporučuji jen fanouškům žánru muzikálu. 5/10 ()

Rustita 

všechny recenze uživatele

Nie som práve na takéto druhy filmov, ale keď chcem vypnúť, tak si raz za čas "niečo" podobné pozriem. "Niečo" znamená, že Camp rock a Camp rock 2 akosi stále neviem zaradiť. Slovo ROCK sa tvorcom naozaj len priplietlo do názvu. A to som si naivne myslela, že keď tam budú Jonas Brothers, pôjde aspoň trochu o rock... no tak nič... Pesničky sa mi zdajú chytľavejšie ako v High School Musical, čo by bolo v mojom hodnotení na 3 hviezdičky. Demi sa už toľko nezubí, čo je asi k dobru filmu, ale to je asi tak všetko. Dej sa mi zdal nejaký rozhádzaný (možno preto, že šlo o súperenie 2 táborov a nie o nejakú kvázi ucelenú love story ako v 1-ke), preto dávam len **. ()

Pompaj 

všechny recenze uživatele

Hned na začátek si řekněme lepši než jednička. Vše se točilo kolem " Final Jam", ale překvapivě děj byl lepší než v jedničce. Humoru přibilo, až jsem se místy hledal na podlaze, divné? Jo je, to přiznávám. Jonas byly tenkrát lepší, i když furt to zapadá do škatulky " Disney- hudební". Písničky byly lepší a závěrečný Final Jam byl vskutku dobrý. 70%. PS: Kdo má rád hubu neurazí. Jonas něco říkaly o 3 dílu, tak se nechme překvapit. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (10)

  • Během scény, kde se Mitchie (Demi Lovato) a Shane (Joe Jonas) pohádali, spolu herci nemluvili, aby scéna neztratila svou intenzitu. (odmocnina)
  • Joe Jonas (Shane Gray) a Demi Lovato (Mitchie Torres) spolu krátko tvorili pár aj v súkromí. (Cherry_Bomb)
  • Celkem bylo pro film nahráno 52 písní, většina však byla vyřazena (odmocnina)

Reklama

Reklama