Reklama

Reklama

V novém zpracování filmové klasiky Stephena Kinga z roku 1984 uvidíte Burta a Vicki, kteří společně cestují a neustále se přitom hádají. Během cesty se jim nedopatřením podaří srazit autem malého chlapce. Burt si však všimne, že dítě už mělo předtím podříznuté hrdlo a rychle umírá. S tělem v kufru se dvojice spěšně vydá hledat pomoc do Gatlinu v Nebrasce. Netuší však, že právě v tomhle městě si děti vytvořili zvláštní náboženský kult, nikdo z místních se nedožije více neţ devatenácti let a všichni následují osmiletého proroka Issaca. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (87)

Rratinadress 

všechny recenze uživatele

Měla jsem neodbytnou touhu dát filmu odpad!. Nakonec jsem se ale rozhodla udělit jednu hvězdičku - díky poměrně sympatickému hlavnímu hrdinovi. To je ale asi tak jediná pozitivní věc, zbytek je plejádou ultimátně debilních postav, z nichž většinu začnete nenávidět v okamžiku, kdy se objeví na obrazovce. Ale vážně, komu ta uječená afektovaná fuchtle nepila krev, toho zvu na pivo. Závěrem se musím ve jménu toho, co se fláká v kukuřici, sama sebe ptát - proč se trýzním sledováním takovejch hovadin? ()

Seabeast 

všechny recenze uživatele

Špatně, špatně, špatně... Ale co? VŠECHNO! Neviděl jsem zatím nic z původní nekonečné série o dětech z kukuřičných polích, která prý vychází z jedné krátké povídky, ale tohle byl čistokrevný filmový průjem. Málokdy se mi stane, že bych po smrti hlavních charakterů přímo lačnil, tak jako zde. Dětem jsem fandil! Naštěstí tu uječenou pizdu dostali "poměrně" rychle, ale s tím chlápkem to nějak moc dlouho trvalo. A jak jsem to nedokoukal, tak ani nevím jestli chcípnul. Snad jo. Haleluja, žehnám vám vole! ()

Reklama

petero 

všechny recenze uživatele

Prekvapilo slušný remake atmosferickej klasiky od Stephena Kinga z ’84 o to viac že je to len TV spracovanie. Kto videl originál toho zrejme hneď v úvode zarazí výber dvojice hercov do hlavných úloh páru šinúceho si to do Gatlinu. Potešia aj niektoré veci nezobrazené v pôvodnom filme a hlavne úplne iný záver. PS: Po skončení titulkov film pokračuje. ()

domirovec 

všechny recenze uživatele

Velmi laciná (ne)hororová záležitost při které jsem se bez přestání furt a jenom smál. Pokud totiž existuje alespoň jeden důvod proč se něčeho jako je tohle bát, tak je to fakt, že hromada šiblých děcek vytvořila vlastní kult, lokalizovaný někde v poli a modlí se ke svým bohům a uctívají svou úrodu. Plus v jejich čele stojí mladý chlapec, který dokáže hodit nůž 15 metrů před sebe a trefit se. Bomba. 1/5 ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Remake filmu Kukuričné deti sa nevydaril. Napriek tomu, že som fanúšikom tejto série tak toto bolo aj na mňa príliš. Nepochopiteľný vzťah vojnového veterána z Vietnamu s černošskou feminitkou, Isaac v podaní tak malého dieťaťa že by ho neposlúchali ani hračky na diaľkové ovládanie, nieto ešte skupina adolescentov bez rodičov, Isaacov hod nožom do veterána pripomínal skôr akčný film so Segalom a pri tom, ako vydával Isaac pokyny zo strechy domu mu do rúk chýbala dať vlajočky a mali by sme to aj so scénou z Top Gunu. Klincom všetkého boli však momenty, keď si v kukuričnom poli vojnový veterán spomínal na udalosti z Vietnamu, tie do dejovej línie filmu absolútne nezapadali. Konečným hodnotením sú teda dve hviezdičky za hodnovernejšie prostredie Gatlinu a jeho okolia, miestami dobrú hudbu a scénu pri párení, slintajúce detičky a nezainteresovaný Isaac fakt pobavili. Inak bieda, nuda a v Nebraske nič nie je ( dúfam že hejteri to nezoberú osobne ako výrok že na východe nič nie je a v mestách nebudú protesty *allforNebraska*). ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno