Reklama

Reklama

Obsahy(1)

VyVolení je televizní reality show televize Prima. Soutěž pod licencí maďarské společnosti IKO byla poprvé uvedena v Maďarsku pod názvem Való Világ (Skutečný svět).

Principem celého pořadu je pobyt skupiny lidí v uzavřené vile, ve které je rozmístěno mnoho kamer a mikrofonů. Některé kamery jsou za poloprůhlednými zrcadly. Účastníci jsou nepřetržitě sledováni a nahráváni. Plní různé úkoly a televize z jejich pobytu vyrábí sestřihy, které vysílá. V noční době se mohou vysílat i choulostivější scény. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (449)

herr_carter 

všechny recenze uživatele

První série budiž - dokonce jsem si z vysokoškolských kolejí, kde nebyla možnost první 2 měsíce vlézt na internet, dopisoval s maminou, abych se dozvěděl, kdo vypadl !!!!!!!!! Nedávno,když jsem viděl nějaký sestřih, říkal jsem si, že je vlastně pěkná kokotina..............moje hodnocení = 2 z 10. ()

triatlet 

všechny recenze uživatele

Prima předčila Novu! A tak si Libor Bouček i v hitparádě mohl utahovat z Velkého bratra. Prima oprášila Terezu Pergnerovou a ta dokázala zahrát opravdové prožívání osudů ve vile. Jednička byla neokoukaná, navíc závěrečné propojení se slovenskou kolibou bylo divácky atraktivní. Ale koho s odstupem času zajímá, co teď dělá Emil, Petr Zvěřina, Regina, nebo Vladko. Zajímá vás, co dělá poražený z padesátého dílu Kufru? Nebo výherce z prvního dílu 5 proto 5? Byla to HLAVNĚ hra o deset milionů, takže o přátelství ve vile se dá možná mluvit, ale o předstíraném. Další řady byly už pouhou kopií, i když scénáristicky se na rozdíl novácké Superstar tvůrci snažili oživit dění nějakým novým úkolem. ()

Reklama

rozbris 

všechny recenze uživatele

To není možný to je tady taky:-D První série tu jsem sledoval asi jako každý, každý to žral, což šlo poznat, když šel člověk večer po ulici, tak zpoza oken slyšel tu známou melodii( Vyvolení uvodní song - pro zapomětlivé;-] ) 1.série - 3,5* ale ty ostatní dvě to je odpad....radši je nebudu ani komentovat.... ()

RedAK odpad!

všechny recenze uživatele

Není tajemstvím, že o vítězi čtvrté řady je samozřejmě rozhodnuto již od první chvíle. Lidé sympatizují s impulzivním, psychicky labilním cholerikem, který si dobrovolně rve do anusu údy senilního Španěla či jiných zazobaných bukvic a orgasmy prožívá zásadně během hysteráků. Ono je ovšem těžké si vybrat správného favorita z panoptika obskurních existencí, jako je pekáče lízající Pája, incestní nehoda Romana, nebo třeba Lucie, hermafroditní prznitelka psů s inteligencí plísně. Což o to, řada inkontinentních mentálů žhaví mobilní přístroje o sto šest a všechny drobné, co dostali od státu na pleny, cpou do kapes produkci, která za to zařídí jedné psychicky rozházené buzně Prima dovolenou. A o to přeci jde. ()

Wiikii odpad!

všechny recenze uživatele

Lidé jsou zvláštní stvoření, když se na tohle dívají, sice chápu proč to mnoho lidí tzv. bere. A vím proč se lidé uvážou k takové hlouposti žít ve vile a plnit téměř až retardované úkoly, ale nechápu proč se na to všichni dívají a i přesto to odsuzují, néé, vlastně to taky chápu, vysvětluje to i proč to má na CSFD 27%, ale televizi to vydělává sta tisíce .... HODNOCENÍ: Odpad! ()

Galerie (65)

Zajímavosti (15)

  • 1. serie - V každém smíšeném duelu zvítězil muž. (duklak2)
  • 1. serie - SNĚDLO SE:
    230ks JOGURTŮ
    159 tabulek ČOKOLÁDY
    326Kg brambor
    42kg Kuřecího.masa (duklak2)
  • 1. serie - VYPILO SE:
    105l džusu
    360l vody
    653 lahví ALKOHOLU (duklak2)

Reklama

Reklama