Reklama

Reklama

Nostalgická tragikomedie nás zavádí do jednoho newyorského baru, jehož neurvalý majitel Jacques (Brian Cox) už chce pověsit řemeslo na hřebík. Najde si proto na ulici svého následovníka, mladého pobudu a snílka Lucase (Paul Dano), který má ale na barmanskou profesi až příliš „dobré srdce“. Lekce otrlosti může začít... Mladík se rychle učí práci za barem a přizpůsobuje se místnímu stylu. Všechno jde podle plánu. Až jednoho deštivého večera do pánského baru vejde krásná a namol opilá letuška. Lucas se bezprizorní cizinky ujme a nabídne jí útočiště. Přítomnost ženy atmosféru baru zcela promění, což cholerický majitel nese s nelibostí. Od této chvíle už se události mohou vyvíjet jen špatným směrem. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (89)

Benedygtus 

všechny recenze uživatele

Je jako slovnik sprostych slov a nadavek v te nejprostsi forme, presto si myslim, ze tento film neni pro tupce, ani pro lidi s malou slovni zasobou, mozna prave naopak. V onom filmu se skryva velice drasavy a zajimavy pribeh, ktereho donuti snad kazdeho se aspon letmo zamyslet, jestli zijeme tak, jakbychom meli! Az na "April", ktera me absolutne nesedla,a spise kazila celkovy dojem z filmu jsem si postupne oblibil i vsechny herce, to, ze je tento film predvidatelny bych rozhodne netvrdil, alespon ne v porovnani s ostatnimi! (1* ubiram prave za nestastne ztvarneni April, a tak trochu i za ne uplne stastne dokonceni filmu) ()

Meijin 

všechny recenze uživatele

Příznačná je atmosféra v zastrčeném newyorském baru s pravou špinavou patinou. Je to posvátné místo, kde nemají místo žádné novoty ani jiní hosté než štamgasti. Děj se točí kolem specifických charakterů 2 hlavních postav: barmana - sprosťáka s infarktovými záchvaty a mladého bezdomovce - beznadějného slušňáka. Změní je vzájemné soužití? ()

Reklama

Marigold 

všechny recenze uživatele

Celé to příjemné a rázovité dryáčnické vyprávění o nepravděpodobném přátelství dvou vyšinutých mužů ruinuje předvídatelný motiv symbolického dluhu, který od počátku předurčuje vyústění filmu. Kári bohužel není Trier a emoce neukočíruje. Na konci se mu film vymkne z ruky do nepravděpodobné pohádky, kterou celou dobu nebyl. Škoda, třeba v Outsiderech to Islanďan ustát dokázal, tady mu chybí nadhled. Ale za příjemnou většinu filmu dávám víc než dobrou. ()

Katy86 

všechny recenze uživatele

Hned poprvé, jak mu utekla ta kachna, tak jsem si říkala prosím, ať ho nezajede to auto... ale stalo se... sice napodruhé, ale stalo. Nedokázala jsem si představit, že by umřel právě on, ale od začátku jsem to předvídala. Sice mě ten konec trošku pokazil celý film, ale i tak mu musím dát 5*. Krásn ěse na něho koukalo. ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Velmi zajímavý film, který bych rozdělil na dvě části. 1. do zazvonení telefonu a 2. po zazvonení telefonu. První část pěkně poklidně plyne, jako kdyby jste s postavami v tom baru seděly, popíjely a pozorovaly dění.. prostě pohodový relax podkreslený kvalitní hudbou. Příchod April situaci naruší, ale stále to jde. ,,2. část,, změnila kompletně pohled na film z obhroublého šéfa baru se stal ,,trasořitka,, tudíž ,,dobrý člověk,, z ,,dobrého člověka,, se stal chtě nechtě obhroublý muž a ani jednomu ta role dle mne nesedí do toho ,,nečekaný,, zvrat s 2. únikem kachny a máme tu konec... i ten návrat April byl takový zvláštní.. Záporem jsou určitě vcelku velké náznaky v průběhu filmu jak to dopadne a při jaké příležitosti se tak stane = za ,,2. část,, jsme hvězdu ubral. 4z5 je pěkné hodnocení víc bych nedal a méně také ne. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama