Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pořad pro všechny kutily, který můžeme vidět na TV NOVA sedmý den v týdnu ve večerních hodinách. Když např. stavíte dům, nebo si chcete něco vyrobit pro potěšení, či vypěstovat nějakou nezvyklou květinu. Loskuták vám vždy poradí a nabídne tu správnou inspiraci, nápad, nebo radu. Každý díl obsahuje sedm reportáží. Moderují sourozenci Gondíkovi. (duklak2)

(více)

Recenze (193)

Radyo odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z řady námětů, který Nova šlohla odjinud a zprznila způsobem tak nehorázným, že by jeden vzteky ztloukl i ptačí budku. Gonduo v roli moderátur (odvozeno od slov "moderujících kreatur") by zabilo i výrazně inteligentnější pořad, než je tahle reality show v duchu seriálu A-Team (borci z A-teamu byli také kutilové, kteří dokázali dětskou tříkolku s pomocí kladiva, krabice hřebíků, tavné pistole a dvou kartonových krabic předělat na letadlovou loď). ()

Herr_Flick odpad!

všechny recenze uživatele

Miluji vzdělávací pořady. Člověk se poučí a získá i manuální zručnost. Já se poučil, že sledování televize v sobě skrývá obrovské nebezpečí v podobě možného zažití buď nepopsatelné nudy, zhlédnutí absolutních nesmyslů a scének natolik trapných, až je trapně člověku samotnému, když sedí sám v obýváku a kouká na takovou věc. Pozitivum vydím v lepší práci s ovladačem, kdy jsem díky tomuto pořadu schopen přepnout za zlomek vteřiny na jiný program. ()

Reklama

V.N. odpad!

všechny recenze uživatele

Velice nepovedený pokus o vyrovnání se legendárnímu pořadu Přemka Podlahy. Rozmluvy sourozenců Gondíkovic v nenápaditých papundeklových kulisách ala "Nova", mají nádech trapnosti a i sebelepší reportáže nepřebijí dojem že Adéla Gondíková jede v pervitinu, a bratr Dalibor vždy ukecá nejnižší cenu za dávku. ()

Drom odpad!

všechny recenze uživatele

Blbečkoidní verze Receptáře s naprosto vlezlými konzumáckými sourozenci Gondíkovými. Samá sranda, hihihi, ale bulvární šou (to je to totiž doopravdy) má sotva na šoty Horsta Fuchse a jeho nádobí. Však vám Přemek Podlaha jednou ukáže. Ukáže všem! Jen musí přikoupit pozemek, na zahradě už není místo na mrtvoly. Loskuták nebo Televizní noviny, já na tohle hnědý beru hajzlpapír. ()

ravalah 

všechny recenze uživatele

Ze zacatku to slo a celkem tam bylo i par zajimavych reportazi. V roce 2011 je to uz ale jen reklamni blok, ktery vicemene nema co rict. Kdo si doma bude delat sperky a dekorace, kdyz je za par korun muze sehnat v podstate kdekoliv. Receptar uz taky neni co byval, ale porad si jeste drzi jakoustakous uroven pro cilovou skupinu, pro kterou byl zrejme puvodne navrzen. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (2)

  • Dalibor Gondík se nechal slyšet, že mu moderování pořadu zničilo život. Prý kvůli němu nedostává jiné nabídky. (Duoscop)

Reklama

Reklama