Reklama

Reklama

Série(6) / Epizody(71)

Krátkometrážní internetový seriál zachycuje osudy skupiny hráčů nejmenované online hry. Ti se mezi sebou zpočátku znají pouze skrze své virtuální avatary a jakákoliv interakce v reálném světě je pro ně takřka nemyslitelná. To všechno se ale rázem změní, když se společensky nepříliš obratný Zaboo (Sandeep Parikh) rozhodne, že on a léčitelka gildy Codex (Felicia Day) jsou jeden druhému souzeni, a k jejímu zděšení se k ní bez ohlášení nastěhuje. (Eterninox)

(více)

Recenze (104)

Bachy 

všechny recenze uživatele

I když jsem chvíli hrál World of Warcraft a delší chvíli online verzi Pána prstenů - toto není pro mě. Úžasná Felicia Day se zásobníkem grimas a pak už nic. Nuda, nuda, trapnost, jiskřička naděje a nuda. Dojel jsem do půlky druhé série, ale dál už to nejde. Ovšem i tak mě dostal perfektní "Do you wanna date my avatar" song. ()

Carthorias 

všechny recenze uživatele

Skvělý nápad na seriál, a překrásná Felicia v hlavní roli. U nás na škole jsem taky měl takovýho frajera, který se chlubil tím, že má na WoW nahráno přes 13 000 (!) hodin (což od doby co hra vyšla vychází na zhruba 8 hodin denně). Vždycky když si na něho vzpomenu, tak se mi zlepší nálada, protože vím, že minimálně jeden člověk je větší zoufalec než já. ()

Reklama

RasputincZ 

všechny recenze uživatele

Kdyby neexistovala poslední řada, asi bych hodnotil pěti hvězdami vzhledem k mé několikaleté mmorpg zkušenosti jsem byl k tématice seriálu náchylnější než divák, neposkvrněný mmorpg scénou. Chemie guildy funguje na jedničku, jen postava Felicii Day v poslední sérii skutečně povadne a nastoupí její "otravné" já. ()

ADIO45 

všechny recenze uživatele

Je to o 5ti lidech, kteří hrají nějakou hru MMORPG (ale je to inspirováno World of Warcraft, jen to nemohly použít), a jsou naprosto závislý! Nikdy se neviděli, ale k hlavní postavě Codex se nastěhuje jeden z jejich party a trvá na tom, že spolu chodí a vyklube se z něho naprostý šílenec. Prakticky hlavní hrdinka Codex se snaží zbavit otravného Zabooa, tak se sejdou se zbytkem jejich guildy Vorkem, Clare, Tink a Badezzem. Je to zábavné, jedna hláška za druhou a můžu to doporučit všem, i těm, kteří nehrají MMORPG World of Warcraft. http://www.videacesky.cz/tag/the-guild?orderby=post_date&order=asc ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Jako MMO pařana byl pro mě tento seriál v podstatě povinnost. Hezky to vystihuje hráče a dopad hry na jejich reálné životy. V pozdějších sériích už měli dost peněz a tak se mohli tvůrci rozšoupnout. Každopádně Vork mě nepřestává udivovat. :D A Felicia, tam snad ani není, co dodat. Prostě kouzelná :) ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Neboť se jedná o webovou tvorbu, všechny díly jsou zdarma ke shlédnutí na YouTube kanálu watchtheguild. (P. J. D.)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno