Reklama

Reklama

Série(6) / Epizody(71)

Krátkometrážní internetový seriál zachycuje osudy skupiny hráčů nejmenované online hry. Ti se mezi sebou zpočátku znají pouze skrze své virtuální avatary a jakákoliv interakce v reálném světě je pro ně takřka nemyslitelná. To všechno se ale rázem změní, když se společensky nepříliš obratný Zaboo (Sandeep Parikh) rozhodne, že on a léčitelka gildy Codex (Felicia Day) jsou jeden druhému souzeni, a k jejímu zděšení se k ní bez ohlášení nastěhuje. (Eterninox)

(více)

Recenze (104)

BigDeal 

všechny recenze uživatele

1. séria (60%): webseriály sa hodnotia ťažko- každá časť má 4 minúty a dosť často neobsahuje nič svoje, je len pokračovaním toho minulého a predchodcom toho budúceho (znamená: nedá sa povedať, žeby každá časť bola aspoň sčasti o inom a keby sa zlepia, vytvoria 40 minútový celok). Sem tam sa podarí aj nejaký úsmevný vtip. Vďaka Felicii sa však na to pozerá dobre a musím uznať, že posledný diel série bol pekným vyvrcholením :) ()

Bachy 

všechny recenze uživatele

I když jsem chvíli hrál World of Warcraft a delší chvíli online verzi Pána prstenů - toto není pro mě. Úžasná Felicia Day se zásobníkem grimas a pak už nic. Nuda, nuda, trapnost, jiskřička naděje a nuda. Dojel jsem do půlky druhé série, ale dál už to nejde. Ovšem i tak mě dostal perfektní "Do you wanna date my avatar" song. ()

Reklama

Carthorias 

všechny recenze uživatele

Skvělý nápad na seriál, a překrásná Felicia v hlavní roli. U nás na škole jsem taky měl takovýho frajera, který se chlubil tím, že má na WoW nahráno přes 13 000 (!) hodin (což od doby co hra vyšla vychází na zhruba 8 hodin denně). Vždycky když si na něho vzpomenu, tak se mi zlepší nálada, protože vím, že minimálně jeden člověk je větší zoufalec než já. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

--- PRVNÍ SÉRIE --- Na to, že je The Guild dělán prakticky na koleni, je to velmi zábavná, leč kraťoučká podívaná. O to více je ale seriál napěchován povedenými vtípky. Čtvrtou hvězdu uděluji za Feliciu Day :) Hodnocení série: 4/5 --- DRUHÁ SÉRIE --- Technická stránka je o kus lepší. Vtípků možná malinko ubylo, ale scénář je zase zajímavější a pestřejší. Felicia je skvělá jako obvykle. Hodnocení série: 3,5/5 --- TŘETÍ SÉRIE --- Rozjezd to mělo sice slabší a kvalitních vtípků opět ubylo, ale poslední trojice dílů krásně napravila reputaci. Hodnocení série: 3/5 --- ČTVRTÁ SÉRIE --- Čtvrtá série je o třídu lepší, než série předchozí. Jednak co se děje týče, ale i těch vtípků přibylo. Hodnocení série: 4/5 --- PÁTÁ SÉRIE --- Jednoznačně nejslabší série guildy vůbec. Vtipu rapidně ubylo, měl jsem vcelku problémy seriál sledovat, protože mě to už moc nebavilo - rozhodně ani zdaleka tolik, jako první dvě série. Hodnocení série: 2/5 --- ŠESTÁ SÉRIE --- O něco lepší jak předchozí série, ale ne... prostě ne. Není to ono a do poslední trojice epizod je to pořád strašně plytké a opět jsem na to koukal jen kvůli Felicii. Zakončení se ovšem povedlo, působilo příjemně - možná taky proto, že se postavy přestaly na chvilku tolik pitvořit. Hodnocení série: 2,5/5 ()

Dartdevil 

všechny recenze uživatele

Čistě náhodou jsem na tenhle miniseriálek narazil, za den jsem zkouknul všechny 3 série, a okamžitě putuje do mé top10 seriálů. Pro ty, kteří se v problematice pohybují (jako já :-), kult po prvních pár dílech. Spousta ultra vtipných situací, a také spousta pravdivých věcí. Však také Felicia v jednom rozhovoru přiznala, že dva roky díky World of Warcraft nevěděla o světě.... ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Neboť se jedná o webovou tvorbu, všechny díly jsou zdarma ke shlédnutí na YouTube kanálu watchtheguild. (P. J. D.)

Reklama

Reklama