Reklama

Reklama

Série(6) / Epizody(71)

Krátkometrážní internetový seriál zachycuje osudy skupiny hráčů nejmenované online hry. Ti se mezi sebou zpočátku znají pouze skrze své virtuální avatary a jakákoliv interakce v reálném světě je pro ně takřka nemyslitelná. To všechno se ale rázem změní, když se společensky nepříliš obratný Zaboo (Sandeep Parikh) rozhodne, že on a léčitelka gildy Codex (Felicia Day) jsou jeden druhému souzeni, a k jejímu zděšení se k ní bez ohlášení nastěhuje. (Eterninox)

(více)

Recenze (104)

Midori_Mike 

všechny recenze uživatele

Moje hodnocení je tentokráte velice subjektivní, ale nemůžu si pomoct a musím dát plnou palbu. Tenhle typ humoru mám opravdu hodně rád :) . První serie sice nebyla tak našlapaná, ale od druhé řady jsem se už nedokázal u seriálu přestat smát. Dokonce nahlas, což se mi stává velice zřídka. Ovšem seriál má i další přednosti, jako skvělý scénář - někdy opravdu napínavý a hlavně ve výsledku lidský (to "ve výsledku" je důležité dodat :D ) - a taky má skvělé herecké obsazení. Felicia Day je naprosto úžasná ()

Carthorias 

všechny recenze uživatele

Skvělý nápad na seriál, a překrásná Felicia v hlavní roli. U nás na škole jsem taky měl takovýho frajera, který se chlubil tím, že má na WoW nahráno přes 13 000 (!) hodin (což od doby co hra vyšla vychází na zhruba 8 hodin denně). Vždycky když si na něho vzpomenu, tak se mi zlepší nálada, protože vím, že minimálně jeden člověk je větší zoufalec než já. ()

Reklama

DaveSmith 

všechny recenze uživatele

Nejsem a nikdy jsem nebyl hráč MMORPG a tak si myslím, že se u tohohle seriálku pobaví i normální průměrnej člověk. Jde prakticky o téměř amatérský seriál, který tvoří sami herci a který financují převážně z příspěvků nejvěrnějších fanoušků. Smozřejmě nejvíc mě baví krásná a sympatická Felicia Day, která je autorkou velké části scénáře a sama je tvůrkyní tohoto příběhu. 80% ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Sympatický web seriál, který táhne jak skvěle zvolené prostředí, tak perfektně vymyšlené charaktery. A když tohle přestane bavit, tak je tu ještě Felicia Day a ta se neomrzí nikdy. Byla by ovšem chyba zredukovat osazenstvo Gildy jen na tu sympatickou zrzku v hlavní roli. Každý člen je svým jedinečným způsobem tak trochu šílený, a jejich interakce plodí krásně absurdní situace, a kvanta hlášek. Můj nejoblíbenější je asi Vork. Upřímně doufám, že nedopadnu tak, jako on. ()

Dan9K 

všechny recenze uživatele

Ale jestli to má platit jako odstrašující příklad, tak aspoň u mě se to úplně míjí účinkem, protože při každém díle mám strašnou chuť si nějaké to středověké RPG zahrát :-) Malarkey: tak nějak automaticky jsem předpokládal, že půjde o World of Warcraft, až tvoje otázka mě vlastně přiměla soustředit se na to, že v seriálu to snad opravdu zatím nepadlo... ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Neboť se jedná o webovou tvorbu, všechny díly jsou zdarma ke shlédnutí na YouTube kanálu watchtheguild. (P. J. D.)

Reklama

Reklama