Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rodinná soutěž, při které proti sobě soutěží dvě skupiny po pěti členech. Hádají správné odpovědi na otázky dopředu položené stovce náhodně vybraných lidí. (Pumiiix)

Recenze (205)

Ištván87 

všechny recenze uživatele

Jak nemám rád Novotnýho, tak dokud to uváděl on, tak to bylo ještě koukatelný. Ale Petr Lesák je úplně neschopnej a už nejednou ty soutěžící naprosto potopil, když ve finále několik vteřin čekal než přečet otázku podruhý.... A to je jen jedna z mnoha chyb, které do soutěže tenhle zagroškudla přinesl.... ()

Mufi315 

všechny recenze uživatele

5 proti 5 je náhodou dost zajímavá soutěž, a to hlavně proto, že je originálně vymyšlená a postavená né na znalostech, ale na prostém selském rozumu, kdy může dělník porazit univerzitního profesora. Je to hra, kdy musíte mít i trochu štěstí, ale hlavně přemýšlet jako většinové davy lidí. Samozřejmě Petr Novotný byl mnohem výkonějším i zábavnějším moderákorem, zatímco Lesák se tam dostal asi jen z nějakých protekčních důvodů, protože je to z pohledu moderátorského umu vidět. Ale dojem ze soutěže to až tak nezkazilo. Nejvíc mě vytáčí otázky pro diváky typu: "Jmenujte něco neživého, co má čtyři nohy?" "A) vůl" B) stůl" - někdy si říkam, že je to snad ironie a správně musí být ta nesmyslná odpověď. A 7 (někdy i 10) minut reklam v 55 minutovém pořadu.. S příhledem k těmto dvěma mínusům tedy za slabší ***-. (51 %) ()

Reklama

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

Zavedení odpudivé kategorie Televize a její okamžité zaplnění tím největším hnojem, který se dá vůbec vidět, považuji za ten nejhorší krok, který mohli místní páni udělat. Už takhle se to tu hemžilo kretény, teď ovšem mají důvod se tu vyjevit. Mimo jiné i tento. Když si dá někdo /Pumiix???/ tu práci a popíše tu hrůzu, nedivím se, že jiný debil tomu dá i 3hvězdy. Armageddon se blíží, je to jasný ()

MarekT 

všechny recenze uživatele

Možná přijdu o svůj status uživatele dobře si vybírající tituly, ale mě se také moderování Novotného v tomto pořadu zamlouvalo. A to jsem ty jeho novoidní estrády vážně nemusel. Je pravda, že si mohl občas odpustit opakování otřepaných anekdot, kde jsem jen čekal na pointu, ale jinak si svoji úroveň držel. Soutěž samotná mi přijde jako zajímavá sonda do hlubin myšlení českého národa - viz časté opakování odpovědi "sex" v tabulce. Ovšem pozor, když říkám, že se mi pořad celkem zamlouval, tak to neznamená, že jsem se díval pravidelně - problémem takových soutěží a pořadů obecně je, že se každý časem okouká díky svému stereotypu. Momentálně už nesleduji vůbec - správně tipujete, kvůli Petru Lesákovi. Hodnocení - odpad bych této soutěži nedal, už kvůli oné "sondě", navíc s Novotným se na to dalo opravdu koukat, nakonec ty standartní dvě hvězdy. Jinak celkem dobrý a vystihující komentář napsal Colonist. ()

Mr.Hudson 

všechny recenze uživatele

Dříve jsem to se zájmem sledoval, ale po změně moderátorů to šlo absolutně do kytek. Petr Novotný je rozený bavič, moderátor a showman a dokonale se pro tento pořad hodil. Naopak jeho lehce přitepleně vypadající nástupce (Petr Lesák) není ani jedno z toho. Škoda. Tento pořad si zasloužil důstojnějšího moderátora, protože člověka dokázal výborně odreagovat a místy i pobavit. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama