Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rodinná soutěž, při které proti sobě soutěží dvě skupiny po pěti členech. Hádají správné odpovědi na otázky dopředu položené stovce náhodně vybraných lidí. (Pumiiix)

Recenze (205)

JoseBenes 

všechny recenze uživatele

Kdo neviděl díl fotbalistů proti hokejistům, neviděl vtipnou televizní soutěž. Hlavně finále bylo jako vystřežené z té největší parodie. První borec nahrál asi 130 bodů a všichni tupě tleskající fotbalisté mysleli, že soutěž vyhráli. Chyba lávky...druhý borec dokázal přejmenovat jezdce formule jedna Hamiltona na Hiltona, vymyslel neexistující slovo a tvrdil, že v cizím jazyce se Karel řekne George. Umělec... ()

Mr.Hudson 

všechny recenze uživatele

Dříve jsem to se zájmem sledoval, ale po změně moderátorů to šlo absolutně do kytek. Petr Novotný je rozený bavič, moderátor a showman a dokonale se pro tento pořad hodil. Naopak jeho lehce přitepleně vypadající nástupce (Petr Lesák) není ani jedno z toho. Škoda. Tento pořad si zasloužil důstojnějšího moderátora, protože člověka dokázal výborně odreagovat a místy i pobavit. ()

Reklama

Ai.ma 

všechny recenze uživatele

Hustá televizní show pro inteligentní diváky. Složité otázky podporuje výborný nápad postavit úspěšnost na pouhém tipování, takže vítězem se může stát kdokoliv!!! Třešničkou na dortu je pak neuvěřitelně dramatické a efektivní finále! Moderátor je navíc ostřílený matador a dokáže po celý čas chytrými a pohotovými, originálními bonmoty držet diváky v dobré náladě. Co víc napsat, prostě klasika a revoluce v televizních soutěžích! ()

Colonist 

všechny recenze uživatele

Ať už je Petr Novotný jakýkoliv bavič, soutěžní pořad 5 proti 5 uváděl poměrně dobře. Občas si sice nějaký ten trapný fór ve stylu Novot/Dobrot neodpustil, ale jako moderátor měl šmrnc a celá ta soutěž byla příjemná, akorát na všední podvečer, kdy chcete jen tak relaxovat (navíc v současnosti takovéto pohodové soutěžní pořady na našich obrazovkách chybí). V těchto dobách jsem byl s přestávkami poměrně pravidelným divákem. Jenže když se TV Prima najednou rozhodla změnit styl soutěže a za moderátora dát příšerného a opravdu trapného Petra Lesáka, hned jsem s touto soutěží navždy skončil. Moderní studio a nesympatický moderátor z pohodové soutěže udělali jen další tuctový pořad, který si hraje na něco, co není. Už to není ta nenáročná podvečerní soutěžní hra v poklidném tempu. Pořadu s Novotným bych se nebránil dát **** hvězdičky, Lesákova příšernost je jasný odpad. Takže nakonec ** s ohledem na staré časy. ()

Dudek odpad!

všechny recenze uživatele

Dokud tenhle soutěžný pořad uváděl pan Novotný, dalo se to sledovat, ale s nástupem moderátorského paka Lesáka šla veškerá "úroveň" velmi rychle dolů. Stejný názor mám i ke studiu, neboť hravý dizajn vypadal mnohem lépe než ta moderní hrůza co je tam teď. Ke znělce se netřeba vyjadřovat, opět totéž. Takže s posledními díly opravdový úpadek do nesledovatelné křeče. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama