Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rodinná soutěž, při které proti sobě soutěží dvě skupiny po pěti členech. Hádají správné odpovědi na otázky dopředu položené stovce náhodně vybraných lidí. (Pumiiix)

Recenze (205)

Jazzzz 

všechny recenze uživatele

Ještě když tam byl Novotný jsem si říkal, že by mohli zvolit někoho jiného aby pořa trošku nabral na zábavnosti... Alle Lesák se ukázal jako naprostý vůl a pořad se pro mě změnil v naprostý odpad jenom díky němu... Přesto jde o rychlé uvažování, schopnost empatie a tudíž vcítit se do většiny... Má to něco do sebe a soudit to jenom kuli Lesákovi by bylo nefér. ()

djsaly 

všechny recenze uživatele

Hodnotenie tejto rodinnej ak sa podarí tak 5-dňovej súťaži proti 5-tím iným rodinám v hádaní najviac položených anketových odpovedí vybraných z ľudí ulice za éry zabávača a moderátora Petra Novotného na českej TV PRIMA bolo o poznanie 1/2* lepšie ako ten istý TV formát na slovenskej STV so zabávačom a moderátorom Andrejom Bičanom. Keďže dnes nemám možnosť už sledovať tento formát s novým moderátorm Petrom Lesákom a ako čítam z iných komentárov tak som aj rád. Spomienka na dobrú pohodu po dni v práci pri sledovaní televízie pred večernými správami. Moje hodnotenie je 3 a 1/2* oproti 3* ()

Reklama

Handle 

všechny recenze uživatele

No řeknu to asi takhle. Pořad by byl sám o sobě dost dobrý, prostě oddychovka na večer, přesně podle mého gusta. Novotnýho jsem nikdy moc nemusel, ale do toho pořadu se hodil, takže jsem to sledoval docela hodně. Ale když nasadili Lesáka, pořad prostě zku*vili. Ježiš, vždyť se do takovéhle soutěže vůbec nehodí, dejte ho někam do zpráv a né do zábavnýho pořadu. Když už udělá nějaký ''vtip'', jediný kdo se směje je on sám. Třeba slovenský moderátor 5 proti 5 mě příjde vhodný. Takže teď už na to koukám jen zřídka, ale jak jsem řekl, soutěž sama o sobě mě příjde dobrá a na obrazovkách je to dnes asi jediná soutěž, do které bych klidně šel :) ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Nenáročný pořad, jehož smysluplnost je nijaká. Myšlenkou je nesmyslné vybrání 100 lidí a jejich 100 odpovědí na často naprosto dementní otázku a vzápětí sjednocení odpovědí do jistých "skupin". Osobně mi nejednou přišlo, že si autoři všechno dělají od ruky u stolu a čísla jen tipují. Týmy nudné, často z nich díky nervozitě vypadne jen pár slov jindy naopak nudně machrují, jak jsou úžasní. Trochu se to zlepšilo s Lesákem, který nahradil vysoce trapného upoceného obra Petra Novotného. ()

SB 

všechny recenze uživatele

Znám jen verzi s Lesákem. Ze začátku bych tomu dal 2 *, ale postupem času moje alergie na tento pořad narostla, jednak kvůli přiteplenému, klišovitému projevu moderátora, ale hlavně kvůli skutečnosti, že cílem soutěže je maximální průměr s minimální invencí - čím více se trefíte do názoru masy, tím lépe. To je už samo o sobě odpuzující. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama