Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pořad na pomoc zvířatům. (oficiální text distributora)

Recenze (149)

iamek odpad!

všechny recenze uživatele

Je krááááásnej miléééééj, máááá rááááád dětičky , sice mááááá jenom tři nožičky, ale to vůbec nevadí. Hodí se na zahrádku a potřebuje zvláštní péči. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

jedna hvězda za vtipného moderátora jinak pejsků mi bylo někdy líto ale jinak pořad taky na dvě věci ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Zdeňek Srstka nemá chybu. Popravdě nejsem zrovna milovník psů. Ale když slyším od Zdeňka, jak je to úžasný pejššeek. Že je strašně přítulnýýý a rád chodí na plocházky tím jeho typickým hlasem :-D , tak bych si skoro i nějakýho psa pořídil :-D :-D... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Srstka mi přišel sice tak trochu jako zoofil, ale jinak docela povedený pořad. Jelikož mám rád zvířata, tak mi jich bylo i líto. Především osudy některých z nich byli docela drastické, takže jsem jim přál nový pěkný domov. ()

fleker 

všechny recenze uživatele

vztahy člověk-zvíře by měly bejt fifty-fity, žádný já tě budu krmit, čtyřikrát deně tě chodit vyklopit, čistit smradlavý chlupy z gauče, mejt když se vyválíš v bahně, vodit tě po veterinách a platit za tebe vočkování (no to tak, na to by sis umě, musel vydělat) a ty mě zato naoplátku necháš vklidu vyspat....jak se může člověk třetího tisíciletí dobrovolně vzdát svobody ve prospěch chlupatýho automatu na hovna...nu dobrá dobrá, taky jednu takovou zrůdu vlastním, ale my máme dohodu,,,"..já tě budu od teď po tři roky krmit, a po třech letech,,ty - nakrmíš - mě."...což je nejenom fifty-fifty ale taky, jak by horních 40 promile tohodle převýchovnýho zařízení řeklo, ňamy-ňamy ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, zvířata moc rád nemám. Vadí mi štěkot psů a mňoukání koček. Když jde kolem mě nějaký pes, tak cítím takové zvláštní mrazení v zádech, neboť žádnému zvířeti nevěřím. Bojím se, že mě pokouše. Tento pořad ale musím pochválit, protože je velmi užitečný. Velice dobrý nápad, "nabízet" zvířata prostřednictvím televize divákům. Hlavně užitečné pro starší osoby, které se cítí opuštěné a jejich přáním je v brzké době si pořídit domácího mazlíčka. Takhle mají možnost prostřednictvím TV zjistit nějaké informace o opuštěných pejscích v útulcích. I když to nerad přiznám, tak některé záběry na zanedbané psy po původních majitelích mě trochu dostaly a člověka, který je týral, bych já osobně nikdy nechtěl potkat. Viděl jsem jen málo dílů a většinou tak trochu nechtěně, protože když jsem se nudil, tak jsem přepínal na různé televizní stanice a ze všech pořadů, které se zrovna v tom čase vysílaly, byl tento asi to nejlepší, tak jsem u toho vydržel. No, hlavně mě do sedadla doslova přikoval Srstka, protože to bylo něco neskutečného. Hned jak promluvil, tak se moje smíchová bránice neustále chvěla:-). Nejprve jsem si myslel, jestli se náhodou nedívám na nějakou parodii, nebo tak něco. Po skončení pořadu jsem si musel v programu ověřit, jestli to nebyl nějaký komediální pořad. Po zjištění, že ne, mě mluva pana Srstky donutila podívat se na další díly. A když zrovna běžel díl s paní Kubišovou, tak jsem pořad vypnul a odebral se provozovat jinou zábavnější činnost:-). Dávám tři hvězdy a je asi jasné za co. Takže díky Srstko, tvé hlášky mám i v mobilu a občas, když mám špatnou náladu, tak si je připomenu a hned je mi veseleji. A na závěr něco pro pobavení a do pošty mi můžete napsat, jestli se nabízí pes, který se jmenuje Asta, nebo auto Opel Astra:-). Podívejte na tuhle fešandu, je pěkně stavěná, krásný zbarvení má, čisťoučká, je ideální do rodiny, hodí se úžasně k dětem, bude ji dobře u domku se zahrádkou, ale i když máte jenom byt, moc to nesežere, ale když ji šlápnete na krk?, umí zazlobit, jinak se dobře ovládá, no podívejte jak na vás věrně čeká. Jmenuje se Ast(r)a? ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Asi je dobře propagovat zvířecí útulky a točit reportáže o zvířatech, které se nemají zrovna nejlíp. Ale ta forma: "Je to milej pejsek, vhodnej na zahrádku, k dětem"... Asi bych Srstka k psovi z telky nepřesvědčil. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

4* si to podle mě zaslouží hlavně proto, že to není jen další prázdný pořad bez nějáké perspektivy ale jde tu o účelnost médií pomoct zvířátkům a ne lidem vnucovat nějáké příšernosti pomocí reklamy. Více než takovýmto skvělým pořadům pro pomoc zvířátkům by se měli lidé smát těm trapným reklamám a dalším TVreality show a parodiím na zahraniční hudební pořady... ()

Reklama

Reklama