Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Velmi otevřené rozhovory jedné z nejkontroverznějších postav českého kulturního nebe s jinak uzavřenými hosty. V talk show Jan Saudek vyzpovídá např. Báru Basikovou, Jana Hřebejka, Josefa Vojtka, Báru Nesvatbovou, Jiřího Berouska, Táňu Kovaříkovou, Štěpána Mareše a další. Na seznamu uvažovaných hostů nechybí ani Eva Holubová nebo Vilma Cibulková, architekti Jan Kaplický a Bořek Šípek nebo herec Oldřich Kaiser a počítá se rovněž s pornoherci Paulou Wild a Robertem Rosenbergem. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (74)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Tu a tam zajímavý host, tu a tam více či méně snesitelný Janův projev (záleží na tom, jestli se s ním setkáváte poprvé, případně jestli jste programově anti, nemá smysl se jeho pořadem zabývat). Ale i tak je jedna * navíc za čistou podporu přirozené konkurence, ačkoli žádný duel Saudek / Kraus tímto počinem vyvolán nebyl. To by ostatně životnost Saudkova pořadu musela přežít rok 2010. ()

mi-ib odpad!

všechny recenze uživatele

Tady přesně platí staré rčení: "Ševče, drž se svého kopyta". Viděl jsem jeden díl a přiznám se, ani né celý. Neubráním se ovšem srovnání s Kraousovým Uvolněte se, prosím. A v tomto měřítku, talkshow Jana Saudka zcela propadá. Hlavně mi vadilo Saudkovo neustálé sebeironizování, které Kraus použije jednou za pět dílů a je to vtipné, ale pětkrát za jeden díl... Saudek je určitě osobnost a v životě jistě něco dokázal, přesto v roli moderátora talkshow mi vůbec nesedí a jeho humor taky ne. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Dokážu pochopit, že je Jan Saudek uznávaným fotografem, že má rád krásné ženy, nahá těla, sex…ovšem když jsem viděl tu sbírku jeho ženských /partnerek tak mi to moc dohromady nejde. Ale to je jeho věc…fuj…No nic, tento pořad není vyložená sračka, občas se u něj i pobavím, ale hodně záleží, koho si zrovna „mistr“ pozve…Občas je to totiž nehorázná nuda, co si budeme nalhávat… ()

Delaney odpad!

všechny recenze uživatele

Nudnej, nevtipnej, nezajímavej, namyšlenej... Hosti se většinou zjevně nudí a cítí trapně ve společnosti člověka, kterej si říka vtipy sám pro sebe a neuvědomuje si, že nikdo se jim nesměje... Vzhledem k tomu že TV Barrandov tento pořad pojala jako rozjezdový, mám už bohužel obraz o celé televizi... Ale klid pane Saudku, nesmějeme se s Vámi, smějeme se Vám ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Janu Saudkovi se asi rozbil foťák nebo ho už to focení nebaví, protože jinak si nedovedu vysvětlit, proč vlastně vlezl do takovýho pořadu. Dneska si evidentně může udělat talkshow kdokoliv, ale jaká bude kvalita, to záleží právě na moderátorovi, kterej prostě musí být zdatnej a ostřílenej v tomhle oboru. A to pan Saudek teda rozhodně není. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama