Reklama

Reklama

S politiky netančím

(pořad)

Obsahy(1)

Zuzana Bubílková a Miroslav Šimek v tomto pořadu předvádějí zábavné scénky, ve kterých nemilosrdně tepají českou politickou scénu. Pořad se vysílal v Divadle Jiřího Grossmanna a režíroval ho A. Vomáčka. Uváděla ho Česká televize. Každý díl také provázela hudba od muzikanta Petra Vondráčka, který hrál na klavír. Později se pořad přesunul na NOVU pod názvem Politické harašení aneb S politiky stále netančím. (duklak2)

(více)

Recenze (108)

Kri-kri 

všechny recenze uživatele

Inteligentní politická satira objektivně probíraná od zleva doprava napříč celým politickým spektrem. Skvělé vtipy, historky a humorné, skoro až sarkastické scénky z asociálního manželského prostředí, které se od reálného života běžných občanů této země zas tak moc neliší. Zkrátka, v Šimkově podání se i tak nezáživné, nudné a rozčilující téma, jakým je politika stává nejen snesitelnou, ale dokonce i žádanou a uklidňující zábavou. Výborné jsou zejm. dialogy "Lány plné hovorů", v nichž Šimek představuje různé polointeligenty. Od roku 1999 byla tato rubrika nahrazena neméně vtipnými sériemi scének "tetička ze Slovenska" a "máma s tátou". Za všechny Šimkovy nestárnoucí hlášky zmíním třeba tuhle: "Seš blb a lhaní je tvým zvykem? Pojď mezi nás a staň se politikem!" Jednoznačně můj nejoblíbenější diskusní pořad, bez výhrad plný počet 5 *. Zde jedna ze scének Máma s tátou. ()

sskrblik 

všechny recenze uživatele

Šimek je výbornej! Bubílková už tolik ne, ale ve dvou se skvěle doplňovali a já jejich estrády vždycky rád sledoval. ()

Brain-D 

všechny recenze uživatele

Dělat si srandu z politiků a z politické situace. Z těch kteří vedou náš stát do záhuby je velice dobrý nápad. ()

Ravi 

všechny recenze uživatele

Skvělý pořad, po kterém zeje na české scéně díra. Nutno ale podotknout, že postupně ztrácel na šťávě. ()

ranp 

všechny recenze uživatele

Svého času šlo o jeden z nejlepších TV pořadů. Vtipné, trefně karikující, oddychové. Mělo to nápad, úroveň.. zkrátka 1 z nej televizních pořadů 90. let. ()

Zemi11 odpad!

všechny recenze uživatele

Hm, zrovna dnes jsem viděl reprízu. Bubílková přečte vtípek z papíru, Šimek to glosuje. Bohužel jeho vtípky se hodily do osmdesátých let dvacátého století, kdy lidi pojem zábava neznali. ()

MurielRezek 

všechny recenze uživatele

Děkuji, nechci. To si raději zatančím s některými politiky. Než takovou politickou satiru, to si mnohem raději přečtu nebo vyslechnu pány z "lékařské branže " v čele s Janem Hnízdilem, nedávno zesnulým Slavomilem Hubálkem, neurologem Milanem Novákem, který s brilantním vtipem, noblesou a nadhledem neohroženě tepe a píše o věcech veřejných a konečně Františkem Koukolíkem, který o těch velmi mocných, bohatých a velmi oblíbených deprivantech píše knihy. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Pravidelně sledovaný pořad u dědy a babičky, budiž jim země lehká, Bubílková a především Šimek do dokázali hlavně v prvopočátcích solidně podat.................moje hodnocení = 6 z 10. ()

rozbris 

všechny recenze uživatele

Humor Miroslava Šimka je geniální a má hlavu a patu a proto nemohu jinak než 5*. Dobrý komentář: Boss321, hlavně ten vtip...nemá chybu:-) ()

Reklama

Reklama