Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Film se odehrává v 50. letech, kdy Ann Devereaux (Renée Zellweger) opouští svého muže Dana (Kevin Bacon), vezme své náctileté syny a vydává se na cestu, aby našla bohatšího muže a lepší život. Bohužel už to nejde tak lehce jako před 20 lety, kdy všechny okouzlovala svým mládím a jiskrou. (j.o.j.o.)

Videa (2)

Trailer

Recenze (97)

veverysiak 

všechny recenze uživatele

Romantická road-movie s popredím hľadania svojho šťastného miesta na západnej pologuli, v pozadí ale s niečím ešte silnejším, a síce zobrazením ženskej a materinskej nezlomnosti, neutíchajúceho optimizmu a lásky pri zabezpečovaní toho najlepšieho pre svoje deti a rodinu, myslím, že často zatracovaná Renée tu našla svoju optimálnu polohu, suverénne ovládla scénu príbehu a nedovolila čo ako dobrým mužským kolegom zatieniť ju, takže 75%. ()

plooter 

všechny recenze uživatele

René je taková obyčejná barbínka, ale naprosto úžasná. Sluší jí všechno, co udělá. Prakticky jsem ji neviděl ve špatném filmu. Tento příběh je lehký na pochopení, není nutné si nic spojovat, všechno krásně plyne a výsledek je úsměv na tváři. Poetické, melancholické i trochu smutné, ale dobré. Jedna z těch lepších komedií, které jsem viděl. Zlatý věk Hollywoodu, krásná Amerika. Prostě fajn.4* ()

Reklama

FireBlader 

všechny recenze uživatele

Tak tohle vážně nebyl film pro mě. Nuda od začátku do konce, jen občas trochu pozdvihnutá vcelku pohlednými záběry exteriérů. Další film o zhrzené dámě, která se vydá na cestu emancipace a dojede, kam ani nechtěla, ale je tam úžasně šťastná. Aspoň to teda tvrdí. Nevim proč, ale připomnělo mi to Hodiny, u kterých jsem se taky neuvěřitelně nudil. Nevím, z čeho kdo usoudil, že jde o komedii. Zkrátka jsem zas šlápnul vedle. U takových filmů by asi měl být varovný řádek - Pouze pro ženy. ()

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Pokud se člověk dokáže zasmát u něčeho takového, není divu, že film je zde nadhodnocen. Nedokážu si pomoc, ale větší urážku pro Reneé jsem vážně nezažil. Není divu, že do hlavní role zařadili Bacona a né nějakého fešného týpka, který rozhodí rukama a film je pecka mezi teenagery. Tohle je vážně ostuda. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama