Reklama

Reklama

VOD (1)

Je čas vyrazit! Andy nechá svou přítelkyni Katy doma a začne si naplno užívat radostí života na univerzitě. A když se se dvěma spolubydlícími vydá na pivní šampionát, kam směřuje i autobus plný sexy modelek, rozhodně přitom zažije spoustu legrace...
Je čas vyrazit! Andy nechává svou přítelkyni Katy doma a začne si naplno užívat radostí vysokoškolského života. A když si vzpomene, kolik zábavy si užil se svou dávnou kamarádkou Jennou, jež se stala modelkou, sebere se a ještě se dvěma spolubydlícími vyrazí za autobusem plným sexy modelek na národní pivní turnaj. Podaří se jim dostat se na soutěž včas a získat titul? Andy ovšem netuší, že v téže době se Katy rozhodne vydat se na univerzitu, aby mohla být svému miláčkovi nablízku. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (89)

Jeremiah 

všechny recenze uživatele

Jelikož jsem v jeden den viděl film "Sexy párty" a následně tento, dovolím si napsat, že se mě více líbil Road trip. Protože jsem jednomu dal 2, tomu druhému musím jednu * přitlačit. Jinak oba filmy se opírají především o nevázané studentské radovánky, kde se především vyhledává možnost "pařby a zásunu", takže nějaký vysoký umělecký zážitek nelze očekávat. Tudíž jsem nepřemýšlel a vychutnával jsem si snahy, úspěchy a neúspěchy zúčastněných borců a manekýn. ()

Buraking 

všechny recenze uživatele

No, přišlo mi to velice podobné dílu prvnímu. Zkrátka a dobře opět cesta partičky vysokoškoláků někam za nějakým účelem, během které je potká nepřeberné množství zážitků. Třetí díl bych si už ale raději odpustil. Co se opět musí nechat, tak skvělá hudba, která jak už je zvykem u tohoto druhu filmů, naprosto uspokojila mé sluchové vjemy. ()

Reklama

Icefist 

všechny recenze uživatele

Bída, bída a ještě jednou bída, která parazituje na vcelku slušné jedničce. Proto jsem se taky nakonec přemohl to zapnout a teď toho lituju. Jestli tam někdo viděl něco vtipného, tak jsem zřejmě v ten moment klimbal. Zápletka naivní a nevěrohodná- borec se žene za jednou buchtou, aby jí mohl voklátit, když přitom chodí s jinou prvotřídní kostí. A finálové vyústění? To je tak totálně průhledné, že čiré sklo by mohlo závidět. Jediné co tak zbývá, je očumovat holky. A to už mi dneska nestačí a přijde mi to dost málo. 30 % Oblíbená část- jednou jsem se fakt upřímně zasmál, ale za boha už si nemůžu vzpomenout čemu (což je o to smutnější) ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Dobrá teen komedie s armádou spoře oděných slečen, která tímto jedničku se kterou má společnou pouze herce DJ Quallse, překonává. Ten se tentokrát nestará o komediální složku jak tomu u něj bývá zvykem, protože na campusu už má vyší funkci a zájemcům o studium vypráví příběh svých nedávných studijních kamarádů, kteří se rozhodli jet v ukradené dodávce přes půlku států, aby se mohli zůčastnit prestižní soutěže v pivním pongu. Hra jejíž principem je co nejefektivněji vhodit míček do pohárku s pivem. Andrew(Preston Jones) na poutači k turnaji uvidí svou dávnou lásku Jenny (Julia Levy Boeken) z které je ted sexbomba s francouzským přízvukem a i přes to, že má mírně afektovanou a hlavně žárlivou přítelkyni (Julianna Guill), tak se rozhodne znovu nalezenou starou lásku navštívit a nezapomene si vzít s sebou potrhlé kámoše (Nestor Aaron Obsera, Michael Trotter) a také bohatého araba (Danny Pudi) s legračním přízvukem, který z velké části obstarával humorné gagy. Než dorazí do cíle tak se staví ve stripclubu, vezmou pochybnou stopařku a potkají dívčí církevní spolek, aby pak ve velkém finále turnaje zdolali svého úhlavního soka. Je to milá blbinka, ale přesto se snaží vymyslet originální gagy a neútočí s výrazně oplzlým humorem. V žánru teen komedie je těžké přijít s něčím novým a neokoukaným, ale tady je hlavní atrakcí pivní pong a solidní porce humoru a pěkných děvčat. Od teen komedie ani nic jiného nelze čekat. ()

mcamino 

všechny recenze uživatele

Příběh není z nejkvalitnějších, to musím uznat, přestože jsem se na tento film rád podíval, takhle jsem se totiž už dlouho nezasmál, plno vtipných momentů. A přestože příběhtéměř nedával smysl, má to určité kouzlo toho filmu. Brzy se určitě podívám zas, až se budu chtít pořádně zasmát. Na odreagování super film. Na plný počet to sice není, ale 4* můžu dát s čistým svědomím. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama