Reklama

Reklama

Nenechte se mýlit, Nikki (Ashton Kutcher) není gigolo. Je to jen podfukář, který využívá sex k parazitování na nejbohatších velkoměstských paničkách. Díky svému vzhledu a dokonalé taktice se lehce získává jejich přízeň a může si tak po jejich boku vychutnávat život na vysoké noze. Ženy mu poskytují bydlení zdarma, dávají fantasticky drahé dárky, umožňují přístup na VIP party a samozřejmě požadují spoustu sexu, což je Nikkiho hlavní zbraň. Ženy se díky němu cítí mladé, krásné a spokojené. Je to oboustarně užitečný vztah. Nickiho poslední obětí je Samantha (Anne Heche), krásná právnička ve středním věku, která mu dává víc, než kdokoliv dříve. Jenže Nikki potká nádhernou číšnici Heather (Margarita Levieva). Ta ho přijde navštívit k Samantě domů, když je paní domu mimo město. Heather podlehne kouzlu domu, který pokládá za majetek Nikkiho a začne s ním hrát stejnou hru, kterou on hraje s bohatými paničkami. Jenže když se Samantha vrátí domů, zjistí, že jí byl Nikki nevěrný a vyhodí ho na ulici. A tak se Nikki vydá za svým srdcem a snaží se získat Heather. Jenže dokáže žít poprvé v životě na vlastní pěst? (Bioscop)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (361)

wohna 

všechny recenze uživatele

Jak to tak vypadá, tak jsem jeden z mála, komu se ten film opravdu líbil. Ve filmu hrají prim 3 postavy: Ashton Kutcher, Margarita Levieva a Anne Heche. Je vidět, že ač se snažíte jak chcete, nikdy to nemusí vyjít tak jak vy chcete. Nikki. Je zde vidět jeho proměna. Od ''děvkaře'', který nezná lásku, až po kluka, který se bezhlavě zamiluje do dívky, která měla být pouze na jednu noc. čím víc ho odmítala, tím víc ho to k ní táhlo. Ale mě se tedy nejvíce líbila Anne Heche, která je opravdu nádherná. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

V podstatě jsem ani nevěděl, co od toho čekat. Popis obsahu a zařazení "Komedie" mi dávaly jen znát, že to bude nějaká hovadina. Ale ono to, kupodivu, překvapilo. Nejen odvážnými scénami, ale také tím, který BLBEC to označil jako Komedii. (Koukám, že Komedie už z popisu zmizela - hle :) - (hmm, nějaké trdlo tam tu Komedii zase připsalo...) ~~~ *MiniSpolier* "Kdo s čím zachází, tím také schází" - kdyby to končilo happyendem, bylo by to za **, že ho ale kopla a on to tak dostal vyžrat, to se u Hollywooďáků vidí málokdy. */MiniSpoiler* ~~~ Taky proto to asi neokupuje 70%. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Kto je zvedavý ako Kutcher holí nejakej pipke kundu? Alebo ako kláti jednu za druhou a ako žebrák každú využíva? Film plný nepravdepodobných situácií, kde nastanú aj vtákoviny typu, že Anne Heche pristihne svojho milenca vo vlastnom dome ako šuká s inou a ona v pohode to prejde a potom sa hneď vyšuká ona s ním. Toto nie je ani komédia ani nič poučné, skôr niektoré scény naozaj boli na hrane so soft pornom a to už je za čiarou. Kutcher sa správa ako totálny magor a vlastne neviem, kto by mu v tomto filme fandil. Chvalabohu aspoň za koniec, aj keď žaba žerúca myš mi tiež do gusta nechýbala. ()

mahler 

všechny recenze uživatele

Podobné filmy sice moc nemusím ale v nouzi shlédnu i je - tento mě sice nenadchnula le ani nepohoršil. Komedie to není a smát se asi nebudete, na moralizující drama si to také nehraje. Jednoduchý příběh, pár fuckujících scén, pár pěknejch bab a jedna bestiální ropucha požírající myš. Znovu to vidět netřeba ale na zabití všedního večera to jde. (zajímavé by bylo kdyby ve filmu místo Anne Heche hrála Demi Moore:-) ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Popravdě dost sexistická a přitroublá komedie, teda ani ne moc komedie, spíš jako takový rádobydrama. Kutcher stavěnej na tyhle role mi tu nějak nevadil, ale má teda hroznej dabing. Scénář celkem nudnej a trapnej, bez náznaku změny či zlepšení. Za takovou tu snahu dávám jednu hvězdu a druhou za nečekanej, neklišoidní a celkem tedy povedenej konec. 40% ()

Galerie (32)

Zajímavosti (8)

  • Auto, ktoré požičiavala Samantha (Anna Heche) Nikkimu (Ashton Kutcher) je Mercedes-Benz G 500 a jeho cena sa pohybuje okolo 80 000 eur. (Cako_SK)
  • Ve filmu je odkaz na nizozemskou striptérku Matu Hari, a to v čase 01:08:00, kdy se Nikki (Ashton Kutcher) ptá Heather (Margarita Levieva): „Kdy ses rozhodla, že si nebudeš hrát na Matu Hari?“ (Zix.)
  • Anne Heche a Ashton Kutcher se nejvíce během natáčení soustředili na jejich sexuální scény, které chtěli udělat pobuřující a svým způsobem ojedinělé. (newpage)

Reklama

Reklama