Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Antologie pojednává o vraždách v Argentině spáchaných ženami. Psychologická série dává nahlédnout do mysli vražedkyň a obeznamuje diváka s pohnutkami, které hrdinky vedly ke spáchání oněch hrůzných činů. Seriál byl natočen dle stejnojmeného knižního románu od Marisy Grinstein. (fiLLthe3DD)

Recenze (2)

argentina 

všechny recenze uživatele

To není možné...! Konečně někdo, kdo VŠECHNO pochopil! Podepisuju se pod Alenkitin komentář a hluboce se skláním. Všechno, co remakuje Mexiko (většinou argentinské seriály - týdenní i denní), jsou parodie, a stejně tak jejich vlastní telenovely - teda remaky vlastních telenovel. Vy fakt věříte tomu, že to myslí vážně? Ne, to by museli mít všichni IQ pod nulou. Jinak menší poznámka, nevím, proč všichni u argentinských produkcí (Epitafios, El Secreto De Sus Ojos) zdůrazňujete, že tohle není jak telenovela. Argentinci byli vždycky autentičtí. Možná to zní jako sranda, ale je třeba se podívat i na tu jejich nejblbší telenovelu v originále, ne s dabingem. V telenovelách v Argentině hrají ti samí herci, které ve filmech tak chválíte. Proč je tu prosím psané telenovela, když se jedná o seriál (první řada 22 dílů) běžící jednou týdně a v každém díle je nový příběh napsaný podle skutečných událostí? Kam jsme to až došli. ()

Alenkita 

všechny recenze uživatele

Nápaditý, originální a svou atmosférou podmanivý seriál o ženách dohnaných k vraždě. S telenovelní přepjatostí herců se tu nesetkáme, právě naopak jsou velmi autentičtí.Každá epizoda je malé filmové dílko se silným příběhem, psychologickou analýzou hrdinky a osobitou prací kamery. Z příběhů i jejich ztvárnění mrazí stejně jako z titulní písně a animace. I přes nízký rozpočet argentinská verze předčí (hlavně co se hereckých výkonů týče) tu mexickou, která je sice výpravnější a lépe financovaná, zato hlavně vinou afektofaných hereček působí jako parodie na sebe sama. ()

Reklama

Reklama