Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve světě zvaném Mirabilis jsou lidé závislí na vzácné substanci, která je zdrojem veškeré magické síly. Substance však pomalu dochází a zlé mocnosti chtějí převzít kontrolu nad jejím zbytkem. Proti nim podle starodávné věštby povstanou válečníci, kteří budou muset bojovat o záchranu svého světa… (oficiální text distributora)

Recenze (42)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Je alespoň supr vědět, že fantasy film fakt není snadný natočit, ještě když má být přesně podle představy scénáristy, který to s tím nemyslí špatně. Jenže když Vám tam nějací retardi melou každou chvíli o nějakym posranym tiblíku, u kterýho si doteď nedokážu stoprocentně představit, co to je a že elfové se bijou s gnómy a podobný blbosti. Vyzní to ve skutečnosti fakt strašně blbě. Pokud se to nenatočí přirozeně, pak je to v prdeli. Takovýhle kecy bych zvládnul ve hře, ale ve filmu, který má celkem tři hodiny? Měl jsem problém dokoukat první část a to přitom mám fantasy filmy docela rád. ()

Čtec 

všechny recenze uživatele

"Táhněte, hnusné plemeno!" - "My nejsme plemeno!" - "A jak to mám poznat?" ... No, a tak to jde pořád. Dialogy byly buď tahle debilní už v originálu, nebo to dorazil překlad, ale v každém případě to jsou konverzační perly... A hlavně tedy nevím, jak jsem mohl doteď žít neznaje TYGLÍK! ... "Pamatujte! Tyglík - nebo smrt!" ... Inu, těžká volba. ()

Reklama

tulrika odpad!

všechny recenze uživatele

Absolutní zabití fantasy žánru. Plakát je do očí bijící parodie na Pána prstenů. Banda multikulturních podivínu v čele s chlapíkem v přešité lyžařské bundě a elfkou, co pořád "cítí v sobě nezměrnou temnotu" putuje odnikud nikam ve filmu, co má 3 hodiny. Kam? To nikoho moc nezajímá, ani hlavní postavy. Nechť vás provází tyglík! ()

Kangaxx 

všechny recenze uživatele

Fantasy sa točí veľmi málo, a aj to čo sa natočí zvyčajne nemá úroveň. Na kvalitné fantasy totiž potrebujete kvalitnú zásobu finančných prostriedkov. To sa prejavilo aj na tomto kanadskom projekte, kde digitálne efekty pôsobia na prvý pohľad pomerne umelo. Na druhej strane dielo disponuje slušnou výpravou, dobrou kamerou a strihom. Scenár je priemerný, masky dostačujúce. Veľkým negatívom však je chýbajúca fantasy atmosféra, kde ma aj napriek jasnej snahe tvorcov nedokázalo dielo vtiahnuť du deja ani z 1/10 ako Pán Prsteňov.. ()

Bat55 odpad!

všechny recenze uživatele

Chabý scenár, totálne zlá réžia, nepresvedčivé herecké výkony, slušný námet. Bol tam potenciál, lenže s takto posraným a dojebaným scenárom, sa z toho priveľa vykúzliť ani nedalo. Prirátajte si k tomu zlú réžiu a hercov a máte na svete ďaľšiu blbosť. Dodnes ľutujem vyhodených peňazí, presnejšie 1.97 eur. Hnus. /5%/... (ospravedlňujem sa za vulgarizmy, ale inak to nejde, to fakt nie). Slabota! ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama