Reklama

Reklama

Green Lantern: První let

  • USA Green Lantern: First Flight
Trailer

Před více než třemi miliardami let rasa nesmrtelných známá jako Strážci vesmíru, vytvořila tým hrdinů a dala jim za úkol chránit svobodu a právo ve všech galaxiích. Každý z nich dostal prsten s jedinečnou mocí, který umožňuje svému majiteli ovládat svět kolem sebe a omezují ho pouze fantazie a vůle toho, kdo jej nosí. V animované dobrodružné sci-fi se představuje pilot Hal Jordan, jemuž umírající mimozemšťan nabídne právě tento prsten moci a s ním i členství v hrdinské intergalaktické policii. Hal nabídku přijme a stane se tak prvním pozemšťanem v jednotkách Green Lantern. Brzy ale odhalí rozsáhlé spiknutí, které ohrožuje celou strukturu Green Lantern, a musí využít všech svých právě nabytých schopností, aby byl ve vesmíru zachován mír a řád. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Docela průměrný animák a to po všech stránkách. Ale docela dost věcí mi na něm vadí. V první řadě je to origin jenž je extrémně urychlený s v podstatě neproběhne, žádný výcvik. Potom absence jakéhokoliv náznaku co vlastně Green Lanterni reprezentují a to vůli, která je k užívání jejich schopností potřeba a žlutá brava zase znázorňuje strach. A pak naprosto přepálená nesmyslné až debilní finále. Na druhou stranu se na to celkem fajn koukalo a parkrát jsem se i zasmál. 2* 45%

ještěžiju

ještěžiju (hodnocení, recenze)

Takova logicka chyba, co cely pribeh filmu zhodila, ts ts ts .. kdo na ní nepřišel, ten se má :-)

Hellboy

Hellboy (hodnocení, recenze)

Tohle je první Green Lanternův celovečerní kreslený film a s ohledem na jméno režisérky pevně věřim, že to bude pecka!

Němi

Němi (hodnocení, recenze)

Oba predesle reziserciny filmy jsou scenaristicka i reziserska exteze, na tohle se neskutecne tesim! Snad u nas po Superman: Doomsday vyjde na DVD i Wonder woman a casem i tohle.

Reklama

Reklama