Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Planetě Oa, základně Green Lanternů, hrozí zkáza. Blíží se Krona, temné stvoření, jehož cílem je pouze ničit. Green Lanternové se proto rozhodnou Oa evakuovat. S tím má pomoci nováček mezi Lanterny Arsia Rrab. Právě ona se postupně dozvídá příběhy o nejproslulejších Lanternech, kteří bojovali a bojují proti zlu ve všech koutech vesmíru. Arsia tak pomalu zjišťuje, že má šanci stát po boku legend, díky nimž mohou žít miliardy bytostí v klidu a míru. (Chen)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (46)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Nie je to až tak zlé. Celých 70 minút sa pozeráme na predstavovačku tých najznámejších Lanternov. Akcií je tu ako ryži na tanieri, nápady tiež nie sú zlé a hudba je tiež prekvapivo dobrá a akčným scénam dodáva šmrc. Emeral Knights vlastne nie je špatný, skôr ale trpí niektorými nezaujímavými príbehmi, vyššou stopážou (1h:23m čo je na animák od DC / Warnerov dosť) a tým pádom finále už ani nemalo správne grády. 70% - 3* ()

Chen 

všechny recenze uživatele

No, jelikož hraná verze dopadla prý nevalně, tak tohle je asi to nejlepší, co nám může Green Lantern nabídnout, pokud jde o rozpohybované obrázky. Svižná podívaná, která je složena z několika obvykle zajímavých příběhů má spád, má atmosféru a rozhodně nenudí. Bavil jsem se až na výjimku příběhů o "nejsilnějším válečníkovi v galaxii", který mě příliš nenadchnul, ale chuť mi spravily zbývající střípky ze života Green Lanternů. A to patřím spíše k fanouškům Marvela. ()

Reklama

Joe321 

všechny recenze uživatele

Různorodé díky mnoha příběhům a díky tomu jsem se nenudil. Pozadí dalších Lanternů je zajímavá věc a tohle je celkem dobrý způsob, jak je představit. Lepší než dělat samostatný a nejspíš nudný film pro každého. Provázející příběh je nulový, ale proč ne. -"When you shape the light of your ring, you walk in the footsteps of the first Lantern." ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Strašně mi nevyhovoval formát tohoto snímku, tedy šest nesouvisejících příběhů o členech GL Corps, spojených jedním z nich dohromady. V jednotlivých storkách se seznámíme s původní čtveřicí Lanternů, s Killowogem, Lairou, Mogem, Abin Surem a Sinestrem a celé to orámovává příběh nováčka Arisie, které Hal Jordan v rámci evakuace planety Oah vypráví příběhy o slavných hrdinech GL Corps. Na závěr nás potom čeká velká bitva proti záporákovi stvořenému z antihmoty. Žádný z příběhů nebyl rozvinut natolik, aby zabavil, i když některé (třeba Laira) potenciál měly. ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Animovaná snaha upozornit na to, že Green Lantern není jen jeden, a představit ostatní hrdiny je něčím na způsob povídkového filmu. Jednotlivé kusy jsou spíše průměrné, ale příběh Lairy nad ostatní vyčnívá. Green Lantern: Emerald Knights je slušné kreslené odreagování od všedního světa s jemným náznakem Hvězdných válek. 7/10 ()

Galerie (79)

Reklama

Reklama