Reklama

Reklama

VOD (1)

Thea Clayhillová pracuje v malém vydavatelství jako sekretářka arogantního šéfa Jerryho Steinwalda. Ten ji pověřuje spoustou ponižujících úkolů, za každou drobnost ji peskuje a nakonec se ji rozhodne propustit. Dívka se však po smrti rodičů stará o mladší sestřičku Emmu a nemůže si dovolit o práci přijít. Aby si ji udržela, řekne Jerrymu, že je těhotná. Lež skutečně zabere a práce jí zůstane. Jenže teď musí vyřešit, co se svým "těhotenstvím", zejména když se informace rozkřikne a všichni se k ní začnou chovat hezky a pozorně. S pomocí kamarádky Lisy a umělého bříška předstírá úspěšně jiný stav a přitom horečně přemýšlí, jak ze zapeklité situace ven. Jerry musí načas odjet z města a firmu převezme jeho sympatický bratr Nick. Aby pro vydavatelství získal knihu Suzie Cavandishové, vezme s sebou na setkání se spisovatelkou Theu, která ji přesvědčí. Nick pak rozjede ve vydavatelství novou divizi, zaměřenou na rodinu, a chce Theu jmenovat editorkou. Navíc se mezi ní a Nickem začne rodit romantické pouto. Thea si nového života užívá tak opravdově, že se jeho součástí stane i její těhotenství. Emmě se to však nelíbí a snaží se sestru přimět, aby se ke lži přiznala. Nejprve náznaky, později přímo, a když nic nezabere, přistoupí k sabotážím. Thea se brání, ale pravda nakonec vyjde najevo. Bohužel v tu nejméně vhodnou chvíli. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (95)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Klasicky více romantické než komediální (půlku filmu jsem byl fakt napjatý, jak to zaonačí, aby se ti dva dali dohromady), ale ne stupidní a nechutné (ne ve smyslu záplavy různými nechutnostmi, to bych kvitoval, ale ve smyslu tom, že je to tak debilní, až se vám z toho zvedá žaludek). Úplně v klidu se na to dalo dívat, občas se člověk zasměje (předporodní kurz s orgasmem instruktorky, ten šéf byl občas fakt humornej), občas uzná kvality filmu (docela dobrý nápad odhalit, jak těhotenství mění pohled na svět - z obou stran) a mnohé možná překvapí, že Lindsay Lohan je prostě dobrá herečka. Navíc hezká (mám slabost pro pihovaté zrzky). Takže, jsem rád, že jsem to viděl a určitě se na to ještě někdy podívám. Ono totiž nejen horrory a intoušskými art filmy živ je člověk :-). ()

Rehooo 

všechny recenze uživatele

Spíše mi to přišlo víc jako romantický film než komedie, ale člověk nikdy vlastně neví co se z takových komedií vyklube. Film je takový slušný průměr. Nejsou tam žádné šílené scény, které známe z takových těch teen komedií ovšem taky zde neuvidíte to co jste mohli vidět v jiných -nadprůměrných- romantických filmech. Lindsay mi sice do tohohle filmu moc neseděla a místy mi připadalo jako kdyby tam ani neměla patřit, ale poprala se se svojí rolí co to šlo. Avšak dle mého názoru by změna hlavní postavy byla k lepšímu. ()

Reklama

unclejack 

všechny recenze uživatele

Práve ten film pozerám a môžem sa aj roztrhnúť , ale mne pripadá hlúpy. Tak za prvé , zápletka stojí za houby - fingované tehotenstvo - možno je originálna , ale jednoducho ma vôbec nedojme , a už vôbec nie rozosmeje to , ako si Lindsey Lohan hrá na budúcu mamku. Za druhé , neviem kam sa pobral akýkoľvek vtip. Za tretie , trápnych scén pri ktorých som v duchu preklínal deň , kedy Bridgit Mendler , ktorú som pri lemonade Mouth chválil , kývla na scenár tohto tu. Priznávam , nedopozerám to , to by ani nešlo , neviem , prečo tomu nechcem dať odpad , ale TENTO film na jednu hviezdičku prosto u mňa nemá. Zvlášť , ak som si pred chvíľou pridával do obľúbených Pianistu Romana Polanského. ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Lindsay Lohan je (byla) docela pěkná holčina a byla by snad i sympatická, kdyby to nebyla vyfetovaná kráva, co žaluje GTA a dělá další kokotiny, kterýma na sebe upozorňuje jako na krávu. Co se filmu týče, mám pocit, že už jsem někdy něco takovýho přesně viděl - jenom nepředstírala těhotnou, ale vdanou(?). Tak či onak film je dost shit, pokud budu mladá zamilovaná holka, tak bych to ale možná ocenil. Takhle jsem se chvílema zasmál debilním scénám (mrdání na kurzu pro těhotný), ale jinak jsem u toho měl Klavrza-ksicht. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Jak se vyhnout propuštění v práci? Ženy to mají jednoduché. Mohou předstírat že jsou těhotné, čímž podle zákona výpověď dostat nemohou. A právě tímto způsobem se hrozící výpověď rozhodla řešilt Thea Clayhill, s tváří Lindsay Lohan. Šance pro bláznivou romantickou komedii? Námětem snad, tímto zpracováním však ani omylem. O hlavní postavě by se dalo předpokládat, že je charakterově krapet střelená, ale to se i přes viditelné snažení představitelky prostě nějak nepovedlo. Příběh také zaráží snahou se dotknout satiry, kancelářské a romantické komedie zároveň. To ale bylo chybou. Nic z toho nevyčnívá svým důrazem na stav věci a tak celý koncept jako celek prostě nefunguje jak by měl. O nějakých emocích není potřeba se zmiňoval už vůbec. Vznikla prachobyčejná situační komedie ukazující Lindsay Lohan plnou energie do života, čímž si nějaký ten dojem u diváků bohužel nezískala. Na takovou zásluhu to chtělo daleko více propracovanější scénář a pevnější režisérskou ruku. Neshlédnutelný sice snímek není, ale v paměti v dobrém slova smyslu také nijak neutkví. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (2)

  • Filmovalo sa v kalifornskom meste Los Angeles, Burbanku a Woodland Hills. (MikaelSVK)
  • Původně film jen pro kino distribuci, ale později povolený jako televizní film. (ČSFD)

Reklama

Reklama