VOD (1)

Thea Clayhillová pracuje v malém vydavatelství jako sekretářka arogantního šéfa Jerryho Steinwalda. Ten ji pověřuje spoustou ponižujících úkolů, za každou drobnost ji peskuje a nakonec se ji rozhodne propustit. Dívka se však po smrti rodičů stará o mladší sestřičku Emmu a nemůže si dovolit o práci přijít. Aby si ji udržela, řekne Jerrymu, že je těhotná. Lež skutečně zabere a práce jí zůstane. Jenže teď musí vyřešit, co se svým "těhotenstvím", zejména když se informace rozkřikne a všichni se k ní začnou chovat hezky a pozorně. S pomocí kamarádky Lisy a umělého bříška předstírá úspěšně jiný stav a přitom horečně přemýšlí, jak ze zapeklité situace ven. Jerry musí načas odjet z města a firmu převezme jeho sympatický bratr Nick. Aby pro vydavatelství získal knihu Suzie Cavandishové, vezme s sebou na setkání se spisovatelkou Theu, která ji přesvědčí. Nick pak rozjede ve vydavatelství novou divizi, zaměřenou na rodinu, a chce Theu jmenovat editorkou. Navíc se mezi ní a Nickem začne rodit romantické pouto. Thea si nového života užívá tak opravdově, že se jeho součástí stane i její těhotenství. Emmě se to však nelíbí a snaží se sestru přimět, aby se ke lži přiznala. Nejprve náznaky, později přímo, a když nic nezabere, přistoupí k sabotážím. Thea se brání, ale pravda nakonec vyjde najevo. Bohužel v tu nejméně vhodnou chvíli. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Gilmour93

všechny recenze uživatele

Byl jsem si plně vědom, že nejsem cílová skupina (žena bílé pleti, 15-25 let, bezdětná, či svobodná matka, příležitostná kuřačka se zálibou v časopise Rytmus života), ale i tak jsem prožil těžkou diváckou deziluzi. Otřepaný příběh, poselství, že podvádět se smí, když je zatím láska a tuctový závěr naplněný až po okraj žánrovým klišé. Nehledě na to, že L.Lohan předstírá těhotenství stejně špatně jako přítomnost spodního prádla v oblasti rozkroku, střízlivost a vlastně i herectví.. Není fér, že si žena napochoduje do práce s břichem a všichni ji najednou obletují, pomáhají a dveře má do budoucna otevřené, zatímco přijde-li tak muž, řekne se o něm, že je tlusté prase se špatnou životosprávou, což neprospívá firemnímu image, potažmo jeho kariéře. Diskriminace! Žádáme zaslouženou satisfakci v podobě citlivých bradavek a ranní nevolnosti nejen jako následek nočního tahu..! ()

peetriss

všechny recenze uživatele

Další z řady produktů hollywoodské sériové velkovýroby jednohubkových komedií, na které si již hodinu po shlédnutí ani nevzpomenete. Vše se striktně drží v zaběhnutých šablonách a klišé. Tato konkrétní komedie vlastně jako komedie nefunguje, jistou snesitelnost si udržuje pouze v rovině romantické či díky dobrodružným situacím plynoucím ze lži, která se vymkne z ruky. Snesitelná je i Lindsay Lohan. ()

unclejack

všechny recenze uživatele

Práve ten film pozerám a môžem sa aj roztrhnúť , ale mne pripadá hlúpy. Tak za prvé , zápletka stojí za houby - fingované tehotenstvo - možno je originálna , ale jednoducho ma vôbec nedojme , a už vôbec nie rozosmeje to , ako si Lindsey Lohan hrá na budúcu mamku. Za druhé , neviem kam sa pobral akýkoľvek vtip. Za tretie , trápnych scén pri ktorých som v duchu preklínal deň , kedy Bridgit Mendler , ktorú som pri lemonade Mouth chválil , kývla na scenár tohto tu. Priznávam , nedopozerám to , to by ani nešlo , neviem , prečo tomu nechcem dať odpad , ale TENTO film na jednu hviezdičku prosto u mňa nemá. Zvlášť , ak som si pred chvíľou pridával do obľúbených Pianistu Romana Polanského. ()

Tominni

všechny recenze uživatele

Thea raději předstírá, že je v jiném stavu, aby se vyhnula výpovědi od svého šéfa. Jenže péče ostatních se jí začne líbit a tak z nevinného nápadu se stane neustálé lhaní, kdy už sama Thea začne ztrácet pojem o realitě. Oddychová americká komedie, která celkem sedí Lindsay Lohan, ale moc nepřekvapí a co se týče mě, tak ani moc nezaujme. ()

knoxwile100

všechny recenze uživatele

Americké romantické komedie nejsou zrovna můj oblíbený žánr, ale byl jsem mile překvapen. Linsdy předvedla relativně dobrý výkon a párkrát jsem se i docela zasmál. Oceňuji především originální scénář. Na falešném těhotenstvím sice není nic převratného, ale alespoň není hlavním problémem partnerský vztah, jak se u drtivé většiny amerických romantických komedií dá očekávat. Na druhou stranu mě herecky nikdo kromě linsdy nikdo nezaujal. Ještě dávám malé mínus za hudbu (jak je u mě zvykem.) 58%. ()

• Původně film jen pro kino distribuci, ale později povolený jako televizní film. (ČSFD)
  • Filmovalo sa v kalifornskom meste Los Angeles, Burbanku a Woodland Hills. (MikaelSVK)