Reklama

Reklama

Extrakt

  • Česko Výtažek (více)
Trailer 2

Hrdina americké komedie Joel (Jason Bateman) je vlastníkem firmy, která získává výtažky z rostlin. Zdá se, že už brzy vydělá slušné peníze, ale pak se na něho začne valit jedna katastrofa za druhou. Nejprve se jeden z jeho zaměstnanců nešťastnou náhodou vážně zraní, poté Joel zjistí, že s věrností jeho ženy je to na pováženou, další problémy se zaměstnanci na sebe také nenechají dlouho čekat, zvlášť když se na něho zaměří právník (Ben Affleck). A to vše znamená, že jeho plánovaný poklidný život je v ohrožení, takže je potřeba s tím něco udělat. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (152)

SelfishMan 

všechny recenze uživatele

Jsem docela rád, že jsem se úplně nenechal těma 55% odradit a stejně se podíval, protože i přesto, že to není nabité fóry a vtipy nebo nadmíru originálním příběhem, působí film mile a jakoby ze života. Poměrně různorodá sestava postav (trošku exotů) a dobrých hereckých jmen...hlavně u mě zabodoval super sympatický trochu naivní podnikatel Jason Bateman, znuděná manželka Kristen Wiig, J.K. Simmons a trochu slabší ale stejně slušný feťák Affleck. Mila Kunis vypadala sice úchvatně, ale mnoho prostoru neměla a role zlodějky k ní...no nevím. Toho souseda bych asi už druhý den srazil na té příjezdové cestě tím bavorákem... Předpokládám, že víc než jednou film nikoho nepřitáhne, ale jako odpočinkový odpolední snímeček příjemné. 65% ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Mike Judge .. Nijak zázračné a nepříliš vtipné, snad díky přemíře přihlouplých postav na kterých se staví. Z omletého námětu je vylouhován extrakt, který při přípravě doznal několika změn, které nejsou plně ku prospěchu. Ovšem nikterak neurazí při servírovaní za sychravého odpoledne. ()

Reklama

Cerebrum 

všechny recenze uživatele

Není to nic extra, povětšinou je to šeď. Je tu sice několik celkem zábavných figurek - Milligan je jako vymaštěný šampónek super (a to chlapec nemusel ani nějak moc hrát), David Koechner jako ukecaný blb odvedle, Ben Affleck jako drogový dealer. Dohromady to však bohužel moc nedrží a tempo to má skoro jako nějaký artfilm. Díky za těch pár záběrů se sympatickou "potvorou" Milou Kunis! ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Na první pohled tahle komedie nezaujme ničím a je prostě jen filmem, s nímž vcelku příjemně strávíte necelých devadestá minut, aniž byste byli nasraní a tu a tam se zasmějete. Jenže pak se začnete nimrat v postavách a začínají vylézat klady. Představitel mladého gigola svou postavu střihl tak uvěřitelně, že normálně věřím, že je tak hloupý sám o sobě. Kristen Wiig jsem konečně viděl v alespoň trochu zajímavé postavě. Obrovsky mě potěšil mladý grind corista, chápejte, je to pravděpodobně první zmínka o grind coru, včetně hudební ukázky, v hollywoodském filmu, co jsem viděl. A to sdrce grind coristy prostě potěší, a přenese přes sebe i to, že je ta postava v podstatě jen tupý debil. Má to ale i své neduhy - MIla Kunis mě stále ještě nepřesvědčila o tom, že je herečkou jen pro její krásné oči a postavu (což z tohohle filmu doslova čiší), Gene Simmons je naprosto tragický, jak jeho postava, tak on sám, nevím proč, ale nemám ho rád. Bateman je prostě Bateman, zde v kladném podání. A jo, parkrát se u toho zasmějete a nejednoho může překvapit trochu netypická role Bena Afflecka. ()

Ben Nevis 

všechny recenze uživatele

Jedna z opravdu vtipných amerických komedií, kde se sice nezasmějete dvakrát třikrát z plna hrdla, zato s úsměvem čekáte na další záběr. Hlavně jsem některá vyústění zápletek neočekávala a herci jsou tu v překvapivých rolích. Je pravda, že se film hemží vypatlanci, ale zdejší intelektuály nejspíš překvapí, že - s trochou nadsázky - tohle jsou lidé z ulice. A Bateman, jako každý manager se srdcem, musí bruslit mezi problémy se zaměstnanci, která nemá to srdce vyhodit a problémy vlastními. Extrakt je něco jako Slunce seno, ale více ze života. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo převážně v americkém státě Kalifornie ve městě Santa Clarita v srpnu roku 2008. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno