Reklama

Reklama

Extrakt

  • Česko Výtažek (více)
Trailer 1

Hrdina americké komedie Joel (Jason Bateman) je vlastníkem firmy, která získává výtažky z rostlin. Zdá se, že už brzy vydělá slušné peníze, ale pak se na něho začne valit jedna katastrofa za druhou. Nejprve se jeden z jeho zaměstnanců nešťastnou náhodou vážně zraní, poté Joel zjistí, že s věrností jeho ženy je to na pováženou, další problémy se zaměstnanci na sebe také nenechají dlouho čekat, zvlášť když se na něho zaměří právník (Ben Affleck). A to vše znamená, že jeho plánovaný poklidný život je v ohrožení, takže je potřeba s tím něco udělat. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (152)

Shit 

všechny recenze uživatele

Vcelku pohodová komedie, která ze začátku navodí dojem takovýho toho typickýho příběhu podvodnice - ňouma a dál už by to pak mělo být jasný, ale tak nějak jaksi se tvůrci asi pokusili o inovaci, ale sám za sebe teda nemůžu říct, že bych v tom viděl nějaký pozitivum, sice sem neviděl podobnej příběhu už postý, ale zároveň film tak trochu postrádá kompaktnost a celkově vtipnost a příběh bohužel vyšumí do ztracena bez pořádnýho vyvrcholení. Ale co se tomuhle filmu teda nedá upřít, tak to je naprosto skvělej a zarostlej Ben Affleck, kterýho jsem málem nepoznal ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Příjde mi že, multižánrový Mike Judge ztrácí mimo animovaný svět půdu pod nohama a při práci s živými herci značně tápe. Extrakt (říkejme tomu komedie), během téměř hodiny a půl nenabídne vůbec nic. Děj, postavy a vůbec všechno okolo by se vešlo do jedné půlhodinové epizody Tatíka hilla a celkově by jim to tam i více slušelo. ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Nudná a ničím nezajímavá komedie s nevyužitým obsazením. Jason Bateman ještě nikdy nehrál většího debila, Ben Affleck vypadá divně a Mila Kunis je tam v podstatě zbytečná. Ale aspoň se na ní a na Kristen Wiig hezky kouká, protože jinak tady moc co k vidění není. Aspoň, že čistič bazénu byl docela vtipnej. ()

trigan 

všechny recenze uživatele

Hezká podvodnice těžící z mužské blbosti a debilní majitel firmy, který se diví, že když se svou ženou čtvrt roku nespí a pošle jí nového "čističe bazénů na otestování věrnosti", tak ten čistič u ženy uspěje. Proč má tento film v popisu komedie, jsem nepochopil, asi by to mělo být výhradně pro US diváky, ti tam možná něco vtipného našli. ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Mimózne obsadenie a mimózny storybuilding (absolútne nevyužívajúci pojem Mila Kunis) a prehnane využívajúci antipojem Ben Affleck). Sympoš Bateman, rozkošná Wiigová a alfasamec Simons boli dobre mierené i keď lacné triky, ktoré ale aspoň trochu fungovali. Inak pre mňa nepochopitelná investícia čohokoľvek (času, peňazí, talentu... a naďalej...) ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • Jako součást reklamní kampaně jezdil Ben Affleck na tour po různých městech. Začal ve Vancouveru 20. srpna 2009 a skončil 14. září v Los Angeles. (Cheeker)
  • Natáčení probíhalo převážně v americkém státě Kalifornie ve městě Santa Clarita v srpnu roku 2008. (Terva)

Reklama

Reklama