Reklama

Reklama

Extrakt

  • Česko Výtažek (více)
Trailer 1

Hrdina americké komedie Joel (Jason Bateman) je vlastníkem firmy, která získává výtažky z rostlin. Zdá se, že už brzy vydělá slušné peníze, ale pak se na něho začne valit jedna katastrofa za druhou. Nejprve se jeden z jeho zaměstnanců nešťastnou náhodou vážně zraní, poté Joel zjistí, že s věrností jeho ženy je to na pováženou, další problémy se zaměstnanci na sebe také nenechají dlouho čekat, zvlášť když se na něho zaměří právník (Ben Affleck). A to vše znamená, že jeho plánovaný poklidný život je v ohrožení, takže je potřeba s tím něco udělat. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (152)

Ben Nevis 

všechny recenze uživatele

Jedna z opravdu vtipných amerických komedií, kde se sice nezasmějete dvakrát třikrát z plna hrdla, zato s úsměvem čekáte na další záběr. Hlavně jsem některá vyústění zápletek neočekávala a herci jsou tu v překvapivých rolích. Je pravda, že se film hemží vypatlanci, ale zdejší intelektuály nejspíš překvapí, že - s trochou nadsázky - tohle jsou lidé z ulice. A Bateman, jako každý manager se srdcem, musí bruslit mezi problémy se zaměstnanci, která nemá to srdce vyhodit a problémy vlastními. Extrakt je něco jako Slunce seno, ale více ze života. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Příjít s pořádnou komedií není žádná sranda, navíc to vypadá, že když se v ní neobjeví minimálně 50x slovíčko "fuck", tak nemá šance na úspěch už vůbec. Extract se jim vyhýbá a jde si svou vlastní cestou ochucovadel a my můžeme okusit jejich lehce nasládlou chuť... Další komedie u které jsem se moc nenasmál, ale je bez "fuck" a není dementní... :-) 50% ()

Reklama

F.man 

všechny recenze uživatele

Průměr všech průměrů. A to i přes to, že některé nápady Mikea Judge jsou docela inovativní a zajímavé. Velkým problemé pro mě ale je, že poměrně reálnou hlavní postavu a jeho manželku zasadil do světa plnou nereálných jedinců. Pokud se tedy snaží snímek něco říct, díky výše zmíněnému se mu to ani trochu nedaří. A pokud to má být jen plochá komedie tak té zase ubírají bodíky ty realné hlavní postavy... Tři zmatené hvězdy. There he goes... Johnny Horsecock. ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Zrovna celkem nedávno jsem po Absurdistánu i zde na čsfd psal oslavující komentář na nestandardnost Mikea Judgea a jeho komediální “originalitě”. Tento mnou vnímaný status potvrdil i ve svém novějším snímku Extrakt. Dostal zřejmě i vyšší rozpočet a tak mohl roztočit veselohru s timingovou jistotou v podobě Jasona Batemana, SNL hvězdy Kristen Wiig či u mládeže populárního sexy diblíka Mily Kunis. Roztáčí celkem běžný příběh o hledání hodnot, které ale Judge vyšperkovává věcmi, které u jiných “PG/Disney” komedií nehledejte (postavy berou drogy, podstatou úrazu je ustřelená koule, atd.). I když ne vždy pálí do černého, veselého, stále zůstává tento snímek malým zjevením mezi komediemi dneška, které jsou bohužel jedna jako druhá. 75 % ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Když je jediný vtipný moment v celým filmu jen návštěva otravného souseda, který je na obrazovce dohromady asi 10 minut, je to bída. Příběh je fajn, ale je to prostě natočený tak nudně, bez špetky humoru nebo šťávy, že to diváka začne po půl hodiny nudit k smrti. A ten pocit se bohužel prohluboval celý film. Bateman je sympaťák ať hraje cokoliv, a Mila i Kristen jsou nádherný, jenže jsou v tak děsivě nudným scénáři, až mi přišlo, že to sami vědí a nebaví je to...jako mě. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • Jako součást reklamní kampaně jezdil Ben Affleck na tour po různých městech. Začal ve Vancouveru 20. srpna 2009 a skončil 14. září v Los Angeles. (Cheeker)

Reklama

Reklama