Reklama

Reklama

Extrakt

  • Česko Výtažek (více)
Trailer 2

Hrdina americké komedie Joel (Jason Bateman) je vlastníkem firmy, která získává výtažky z rostlin. Zdá se, že už brzy vydělá slušné peníze, ale pak se na něho začne valit jedna katastrofa za druhou. Nejprve se jeden z jeho zaměstnanců nešťastnou náhodou vážně zraní, poté Joel zjistí, že s věrností jeho ženy je to na pováženou, další problémy se zaměstnanci na sebe také nenechají dlouho čekat, zvlášť když se na něho zaměří právník (Ben Affleck). A to vše znamená, že jeho plánovaný poklidný život je v ohrožení, takže je potřeba s tím něco udělat. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (152)

Shit 

všechny recenze uživatele

Vcelku pohodová komedie, která ze začátku navodí dojem takovýho toho typickýho příběhu podvodnice - ňouma a dál už by to pak mělo být jasný, ale tak nějak jaksi se tvůrci asi pokusili o inovaci, ale sám za sebe teda nemůžu říct, že bych v tom viděl nějaký pozitivum, sice sem neviděl podobnej příběhu už postý, ale zároveň film tak trochu postrádá kompaktnost a celkově vtipnost a příběh bohužel vyšumí do ztracena bez pořádnýho vyvrcholení. Ale co se tomuhle filmu teda nedá upřít, tak to je naprosto skvělej a zarostlej Ben Affleck, kterýho jsem málem nepoznal ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Když je jediný vtipný moment v celým filmu jen návštěva otravného souseda, který je na obrazovce dohromady asi 10 minut, je to bída. Příběh je fajn, ale je to prostě natočený tak nudně, bez špetky humoru nebo šťávy, že to diváka začne po půl hodiny nudit k smrti. A ten pocit se bohužel prohluboval celý film. Bateman je sympaťák ať hraje cokoliv, a Mila i Kristen jsou nádherný, jenže jsou v tak děsivě nudným scénáři, až mi přišlo, že to sami vědí a nebaví je to...jako mě. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Na první pohled tahle komedie nezaujme ničím a je prostě jen filmem, s nímž vcelku příjemně strávíte necelých devadestá minut, aniž byste byli nasraní a tu a tam se zasmějete. Jenže pak se začnete nimrat v postavách a začínají vylézat klady. Představitel mladého gigola svou postavu střihl tak uvěřitelně, že normálně věřím, že je tak hloupý sám o sobě. Kristen Wiig jsem konečně viděl v alespoň trochu zajímavé postavě. Obrovsky mě potěšil mladý grind corista, chápejte, je to pravděpodobně první zmínka o grind coru, včetně hudební ukázky, v hollywoodském filmu, co jsem viděl. A to sdrce grind coristy prostě potěší, a přenese přes sebe i to, že je ta postava v podstatě jen tupý debil. Má to ale i své neduhy - MIla Kunis mě stále ještě nepřesvědčila o tom, že je herečkou jen pro její krásné oči a postavu (což z tohohle filmu doslova čiší), Gene Simmons je naprosto tragický, jak jeho postava, tak on sám, nevím proč, ale nemám ho rád. Bateman je prostě Bateman, zde v kladném podání. A jo, parkrát se u toho zasmějete a nejednoho může překvapit trochu netypická role Bena Afflecka. ()

SKreyn 

všechny recenze uživatele

Slušná komédia po dlhšom čase. Fakt som to nečakal, dávno som nevidel fakt dobrú komédiu. Nebola síce plná komediálnych prvkov, pri ktorých by som nevedel prestať sa smiať, to nie, ale mala niečo do seba, nebolo to silené, bola to proste "normálna" komédia. Doporučujem pozrieť ale možno sa nebude páčiť všetkým. Vo filme bolo vidieť krásnu herečku ukrajinského pôvodu Milu Kunis, ktorá určite poteší nejedno mužské oko. :D ()

Luukec 

všechny recenze uživatele

Na této komedii? mě převapilo jenom jedno.. Jak moc podobný je Ben Affleck Adamovi Sandlerovi.. Kdybych si nepřečetl kdo tam hraje tak bych si myslel, že tam hraje druhý jmenovaný. Jinak mi tento film přišel jako těžký podprůměr a spíše než smích to vyvolávalo jenom takové chvilkové pobavení, což je u komedie škoda. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo převážně v americkém státě Kalifornie ve městě Santa Clarita v srpnu roku 2008. (Terva)
  • Jako součást reklamní kampaně jezdil Ben Affleck na tour po různých městech. Začal ve Vancouveru 20. srpna 2009 a skončil 14. září v Los Angeles. (Cheeker)

Reklama

Reklama