Reklama

Reklama

Claire a Phil Fosterovi (Tina Fey a Steve Carell) jsou manželský pár žijící na předměstí, pachtící se realitou každodenního života. Aby jejich vztah neztratil šťávu, mají jednou týdně večer rande. Jenže i to se časem mění v pouhou rutinu. Jejich snaha znovu podnítit manželské jiskření je jednou zavede do módního bistra na Manhattanu, kde si neuváženě přivlastní cizí rezervaci. Bohužel se ukáže, že ona rezervace byla pro dvojici zlodějů. Díky náhodné záměně identit se tenhle obyčejný pár náhle ocitne uprostřed divoké honičky a prožije dobrodružství, které jen tak neskončí. Najednou si vzpomenou, proč se do sebe zamilovali a znovu zjistí, jak se báječně doplňují, což jim pomůže vypořádat se s bezskrupulózními gangstery, zkorumpovanými policajty i bláznivým taxikářem. Na tohle rande rozhodně nezapomenou a pokud dokážou bláznivou noc přežít, možná znovu objeví i vášeň vytrácející se z jejich manželství. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (302)

Toj 

všechny recenze uživatele

Není to tak hrozné... Vlastně to docela příjemně odsejpá. Jedná se kopírku klasického modelu zvrtnuté noci (+model znovu zažehnutí jiskry znuděného pár v extrémní situaci)... Šlo mi o oddechové zakončení dne a to jsem i dostal. Nicméně většina výtek tady v komentářích je opodstatněná... Oba dva hlavní představitele mám docela rád a vlastně jejich přítomnost mě k téhle pitomosti dotáhl.. Ale film jde nějakým neuvěřitelným způsobem stále níž a níž a níž... Humor je stále jednodušší a lacinější, situace stále fraškovitější a skoro bych přísahal, že v určitých momentech byla i kamera, světlo, filmový materiál, nebo bůhvíco stále víc na úrovni komediální scény z telenovely. Takže třeba ještě půlhodinu před koncem jsem nečekal, že s hodnocením půjdu tak nízko - film k tomu sám dospěl... Shrnutí? Je to koukatelné, ale cítil jsem u toho pomalu stále trapněji... ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Vcelku pohodová komedie o jednom manželském páru, který se vydal na schůzku, ale vůbec netuší, jak se jim celá noc změní a oni prožijí spoustu dobrodružství, nebezpečí a vtipných situací. Já jsem si teda film užil. Vidím tady spoustu negativního, ale nemyslím si, že je to až takovej průser. Není to nějaká super filmařina, ale účel mi rozhodně splnila. Líbila se mi ta sympatická dvojka Carell a Fey a taky mini rolička Marka Wahlberga, která byla pro kvalitu filmu asi rozhodující, protože bez něj by to nemělo pro mě šťávu. Nakonec jsem se rozhodl pro 3*, ale uvažoval jsem o 4*. Rozhodlo to, že ta jízda městem (která není špatná) mohla vymáčknout více šťávy. 65%. ()

Reklama

Botič 

všechny recenze uživatele

Rychlé rande o devadesáti minutách. Někomu bude stačit jednou a dost, s pocitem že už i tak hlavní dvojici věnovali dostatek času ze svého zaneprázdněného života. Ale já se s Fosterovími mile rád uvidím znovu. Takhle jsem se už vážně dlouho nezasmál. Tina Fey je rozkošná snad úplně všude a Mark „Holbrooke“ Wahlberg je konečně zase v herecké poloze, která mu jde nejlíp. Příjemná oddychovka se sympatickým obsazením. ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Nenáročná komedie o fádnosti manželského soužití, které "dostane na frak" jedné noci, kdy ústřední pár komiků Steve Carrell a Tina Fey přijmou identitu někoho jiného. Začíná kolotoč absurdních situací, které se stanou jednu noc. Slušná nenáročná zábava, kde potěší cameo role Jamese Franca a Mily Kunis. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Ze zacatku docela opruz. Respektive nejen zacatek, ale asi tak hodina deje. Stokrat omletej pribeh o zamene, minimum forku i akce, cely takovy neslany nemastny, Carell nema poradnou prilezitost neco predvest a kde proboha vyhrabali Tinu Fey. Navic je prekonavaj prakticky vsechny vedlejsi postavy, Fichtner jako nadrzenej skorumpovanej uz nevim co, Wahlberg bez trika a obzvlast naprosto ultimatni dvojka Franco a Kunis. Jenze nekdy v momente, kdy nabouraj s dvema autama dohromady, tak dej chytne tempo, jaky mel mit uz od zacatku a vtipne a zaroven akcne to slape az do zaverecnejch titulku. Takze prvni pulka opruz, druha zabavna. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (9)

  • Napriek tomu, že Mark Wahlberg je počas celého svojho účinkovania minimálne oblečený, v titulkoch sa objavuje meno človeka, ktorý sa staral o jeho šatník. (erapo)
  • Jméno klubu Peppermint Hippo je odkazem na epizodu 706 seriálu South Park, kde hlavní postavy hrají mladé detektivy. (HellFire)
  • Ve scéně, kdy se Tina Fey chystá do postele, má nasobě tričko Univerzity Viginia, kde gradovala v roce 1992. (HellFire)

Reklama

Reklama